Norges Hyggeligste Håndverker 2023 vinner følgende flotte premier:
Harald A. Møller (HOVEDSPONSOR)

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør, og har siden oppstarten importert nær én og en halv million biler til norske kunder. Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul og tilbyr varebiler til nært sagt alle behov.

Selskapet er en del av Møller Mobility Group som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Konsernet har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa.
Med Volkswagen har Møller en klar nummer 1 posisjon i nyttekjøretøymarkedet med ca 30% markedsandel.

Harald A. Møller (HOVEDSPONSOR)
Talkmore (PARTNER)

I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkede internettbaserte mobilabonnement. Vår målsetting er, og har alltid vært, å tilby gode mobilabonnement til konkurransedyktige priser. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og er nå heleid av Telenor.

Talkmore tilbyr billige og enkle mobilabonnement med full Telenordekning. Høsten 2020 lanserte Talkmore også Norges enkleste lavpris-abonnement på strøm, garantert uten påslag og skjulte gebyrer.

Talkmore er et datterselskap av Telenor.

Talkmore (PARTNER)
Mittanbud (PARTNER)

Mittanbud er Norges største formidlingstjeneste av håndverkstjenester. Vi hjelper folk som skal pusse opp og håndverksbedrifter, til å møte hverandre.
Tjenesten formidlet 300 000 oppdrag i 2020, besøkes av 150 000 mennesker i måneden, og har over 8 000 håndverksbedrifter som kunder.

Mittanbud er en del av Schibsted Norge SMB som igjen er en del av Schibsted Media Group. Schibsted Media Group er en internasjonal mediebedrift med mer enn 8000 ansatte i 22 land.

Mittanbud (PARTNER)
Tryg Forsikring (SPONSOR)

Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap.

Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år

Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Skandinavia.

I Norge har vi om lag 1000 ansatte. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre. Det norske hovedkontoret vårt finner du i Bergen.

Tryg Forsikring (SPONSOR)
EL-PROFFEN (SPONSOR, ELEKTRIKERKATEGORIEN)

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede med over 5000 elektrikere. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet. Vi utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring.

EL-PROFFEN (SPONSOR, ELEKTRIKERKATEGORIEN)
Tools (SPONSOR)

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.

Våre kunder jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Kjeden henvender seg til yrkesbrukere, og samarbeider med markedets ledende leverandører.

Med over 500 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Du finner oss på over 120 steder i Norden – med 46 butikker over hele Norge. Hovedkontoret til TOOLS AS ligger på Rosenholm like utenfor Oslo.

Tools (SPONSOR)
Norsk Byggebransje (SPONSOR)

Norsk Byggebransje har fokus på å framsnakke og formidle bransjen lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Den norske byggenæringen har spilt en avgjørende rolle i å bygge vår velferd og det er byggenæringen vi må se til i framtiden om velferden skal fortsette.

Vi har lang erfaring fra trykte-, digitale- og sosiale- medier, i tillegg til inngående kunnskap om norsk byggebransje. Bransjenettstedet gjenspeiler det som skjer i bransjen. Vi er en viktig kilde for de som ønsker å holde seg oppdatert på aktuelle ting som rører seg av betydning for bransjen.

NorskByggebransje.no er en del av SkanPers Media AB, et Skandinavisk mediehus.

Norsk Byggebransje (SPONSOR)
ABAX (SPONSOR)

ABAX er Europas nest største telematikkselskap og utvikler sporingstjenester som øker effektiviteten og lønnsomheten til bedrifter. ABAX tilrettelegger for bruk og analyse av data fra alle mobile eiendeler: biler, maskiner og verktøy, som gir økt verdi for kunden.

ABAX (SPONSOR)
;