Alexander Aasen

Jobber i BYGGMESTER AASEN AS
garnes, bergen, hordaland
Har 7489 stemmer (2. plass totalt)
Nominasjon av Terje Gangstø

Alexander Aasen er utvilsomt Norges hyggeligste Håndverker. Han kommer på jobb hver morgen med ett stort smil om munnen. han er faglig dyktig og presis i jobben. og utfører jobben etter kundenes ønsker. Alexander har ett godt rykte på seg i lokalmiljøet her. Terningkast 6

Nominasjon av Terje Gangstø

Alexander Aasen er utvilsomt Norges hyggeligste Håndverker. Han kommer på jobb hver morgen med ett stort smil om munnen. han er faglig dyktig og presis i jobben. og utfører jobben etter kundenes ønsker. Alexander har ett godt rykte på seg i lokalmiljøet her. Terningkast 6

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 30 andre personer

Nominasjon av Espen Gaupås

Alexander er en super arbeidskollega som alltid er positiv og imøtekommende. Han har høy yrkestolthet og en urolig god arbeidsmoral. Jeg vet at hver gang jeg skal jobbe med denne karen så blir det en kjekk dag! Stem på Alexander Aasen, han fortjener det!

Nominasjon av Linda Gangstø

Alexander må være en av de mest humørspredende blandet handtverkere i landet. I tillegg til godt humør, er han pliktoppfyllende og nøyaktig. Veldig viktig at alt blir gjort riktig. Han fortjener virkelig å bli nominert, så får vi se hvor langt han kommer i konkurransen. Men hyggelig, DET er han, uten tvil :)

Nominasjon av Elisabeth Christiansen

Jeg vil nominere Byggmester Alexander Aasen til Norges hyggeligste håndverker. Han er meget dyktig i faget sitt og utfører alltid nøyaktig og presist arbeid. Han er smilende og blid og kommer overens med alle typer kunder. Jeg synes han er en super kandidat for Norges hyggeligste håndverker og ønsker han lykke til.

Nominasjon av Anders Iversen

Utrolig flott fyr, alltid godt humør! Veldig faglig flink og alltid ute etter å utføre arbeid etter kundens ønske ! Etter min mening klart norges hyggeligste

Nominasjon av Stian Løklingholm

Anbefales på det varmeste! En ærlig tømrer som ikke byr på overraskelser, men på godt humør og et glimt i øyet. Leverer som avtalt, og kan igjen, anbefales til alle som ønsker arbeid utført som avtalt!

Nominasjon av Ida marie gangstø

Utrolig hyggelig og effektiv håndtverker.

Nominasjon av Arvid Jenssen

Det må bli Alexander, en flink tømrer som er virkelig stolt av yrket sitt og han har i tillegg et humør som gjør at man må bare smile!

Nominasjon av Kjetil Brune Gjertsen

Alexander er en meget dyktig kar! Med godt humør og glimt i øyet utfører han jobben til avtalt tid. Må være Norges Hyggeligste!

Nominasjon av Ørjan iversen

Dette er en knakande god og snill fyr som alltid har kunden i tankene. Veldig faglig flink, ser aldri problemer, bare løsninger. Han fortjener dette utrolig mye.

Nominasjon av Mona glesnes

Alexander er en utrolig hyggelig fyr med glimt i øyet. Helt fra befaring til overlevering er han en drøm og ha på besøk. Gir alltid 110% og godtar ikke halvveis arbeid fra sin egen side. Definitivt norges hyggeligste

Nominasjon av Helene Olsen austnes

Alexander Aasen fortjener å vinne denne tittelen, fordi han er alltid så smilende å glad og gjør en fantastisk jobb for firmaet sitt! Alle i Arna setter pris på en tømrer av denne kvaliteten!

Nominasjon av Ingrid Knutsen

Tok en sjans på han her, og det har vi ikke angret et sekund på. Opptatt av detaljene, tålmodig og klar for å se løsninger på alle finurlige påfunn kunden måtte ha. Alltid smilende, selv når kunden «har tenkt litt». Stolt av faget sitt, han har ære i det han gjør. Alltid med et stort smil. Vet hvem vi ringer neste gang vi trenger en byggmester .

Nominasjon av Andreas Waardal

Alexander Aasen er en svært hyggelig byggmester, som vi samarbeider med. Kundene til Alexander skryter til oss av hans arbeid! Kort sagt om Alexander, Hyggelig, morsom, glad og faglig dyktig. Han fortjener å bli nominert til Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Stian Persson

Nominerer Alexander Aasen. Dette er en kar jeg har kjent lenge, og når huset skulle totalrenoveres var valget enkelt. Arbeidet var krevende og med en ekstremt kort tidsramme. Jeg vil påstå at prosjektet ikke hadde kommet i mål om det ikke var for Alexander sitt gode humør, stå på vilje og koordineringsevner. Ingenting er vanskelig eller problematisk, alt fikses med et smil! Jeg hadde også den glede av å jobbe tett på Alexander gjennom hele perioden, så Alexander vet jeg er hel ved! Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Cathrine Holberg Aasen

Alexander er en ærlig, nøyaktig og dyktig håndverker som elsker faget sitt. Han sitter kunden i fokus ved å gi en super kundebehandling, samtidig som han gir ett 100% velutført arbeid. Er det noen som fortjener å vinne denne konkurransen så er det han!!

Nominasjon av Birte Nordbø

En faglig dyktig tømrer med god presisjon og rask i utførelsen av arbeidet. Han er løsningsorientert og gjør arbeidet som avtalt. Ved framtidige prosjekt vil han definitivt bli brukt.Kommer til å gi de sterkeste anbefalinger til andre som trenger en tømrer. Han er alltid positiv,blid og gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Nominasjon av Tommy Christiansen

Trenger du en mann som jobber hardt for yrket sitt så er Alexander den rette. Han står på og gjør sitt beste hver dag. Kommer alltid smilende på jobb og sprer glede.

Nominasjon av Christian Aasen

Alexander har gjennomført en rekke prosjekter hjemme hos oss til vår fulle tilfredsstillelse. Arbeidet er av høy kvalitet med et godt øye for detaljer og tilpasninger slik et hus fra 1955 krever. Humøret er alltid på topp! Vi anbefaler Alexander til alle som vektlegger høy kvalitet og god oppfølging fra byggmesteren.

Nominasjon av Wenche Erichsen

Alexander er Norges hyggeligste håndverker - smilende og blid og utfører et perfekt arbeid

Nominasjon av Rune Christiansen

Årets hyggeligste tømrer

Nominasjon av Ingelin S Jacobsen

Alexander er en erfaren, flink, ryddig, dyktig og pålitelig tømrer. Ingen jobb for liten og ingen for stor. Bygger nytt - men og dyktig ved rehabillitering av eksisterende bygg, hytter, hus el lignende. Arbeidet utføres ved faglig dyktighet og med Bergens beste humør!

Nominasjon av Turid Stenhjem

Jeg vil nominere Alexander til Norges hyggeligste håndverker. Alltid hyggelig og bli og flink.

Nominasjon av Linne Marie Helgesen

Dyktig, pålitelig og hyggelig.

Nominasjon av Tone Mellingen

En faglig dyktig, nøyaktig, profesjonell, ryddig, presis, løsnings orientert tømrer med øye for detaljer og med godt humør på plass, ja dette er hva en får om en tar Alexander i arbeid! Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Jorunn Dahle

Hører så mye positivt om Aasen, så han fortjener å bli nominert- det er så bra med hyggelige og dyktige håndverkere.

Nominasjon av Håkon Opheim

Han var veldig hyggelig

Nominasjon av Andreas Larsen

Hyggelig mann, får jobben gjort og har masse kunnskap om faget sitt

Nominasjon av Terje tyssedal

alexander er en som virkelig brenner for yrket sitt Pliktoppfyllende og tar seg godt av kundene sine Altid smilende og blid Fortjener virkelig å bli nominert som den hyggeligste håndverkeren

Nominasjon av Anita Kommedal

Nominerer Alexander Aasen. En så blid, pliktoppfyllende, morsom og nøye mann er skjelden vare.

Nominasjon av Marthe padøy

Snill og blid tømrer