Alexander Aasen

Jobber i BYGGMESTER AASEN AS
garnes, bergen, hordaland
Har 10012 stemmer (4. plass totalt)
2948 stemmer som finalist
Nominasjon av Terje Gangstø

Alexander Aasen er utvilsomt Norges hyggeligste Håndverker. Han kommer på jobb hver morgen med ett stort smil om munnen. han er faglig dyktig og presis i jobben. og utfører jobben etter kundenes ønsker. Alexander har ett godt rykte på seg i lokalmiljøet her. Terningkast 6

Nominasjon av Terje Gangstø

Alexander Aasen er utvilsomt Norges hyggeligste Håndverker. Han kommer på jobb hver morgen med ett stort smil om munnen. han er faglig dyktig og presis i jobben. og utfører jobben etter kundenes ønsker. Alexander har ett godt rykte på seg i lokalmiljøet her. Terningkast 6

Finalist Alexander Aasen: – Bare det å være med i konkurransen synes jeg er artig

Tømreren Alexander Aasen bor på Garnes med sin samboer, datteren på ti og sønnen på syv. Han er daglig leder i sitt eget firma, Byggmester Aasen AS. Det var kanskje ikke helt tilfeldig at akkurat han skulle bli tømrer:

– Det ligger i familien. Farfar var tømrer og far er tømrer. Jeg prøvde meg først på et års grunnkurs som møbelsnekker, men det var ikke noe for meg. Så da ble jeg tømrer jeg også, forteller Aasen.

Nominert av fjorårets vinner

Aasen ble først nominert av fjorårets vinner av konkurransen, Terje Gangstø. Han skriver i nominasjonsteksten at Aasen kommer på jobb hver morgen med et stort smil om munnen, er faglig dyktig, presis i jobben og har et godt rykte på seg i lokalmiljøet. Finalisten selv mener det handler om evnen til å kunne snu noe negativt over til noe positivt:

– Jeg prøver alltid å være hyggelig, men jeg kan også falle ned i bølgedaler og bli negativ i blant. Da prøver jeg alltid å snu over til en positiv tankegang. Hvis noen påpeker noe negativt, prøver jeg alltid å se det positive i saken, sier Aasen.

– Bransjen trenger et løft

Den nominerte tømreren synes også det er fint med nettopp mer positivitet rundt håndverksbransjen og håndverker:

– Det er veldig stilig at det finnes en konkurranse som Norges Hyggeligste Håndverker som ønsker å løfte opp faget. Jeg tror mange kan ha et syn på at håndverkere er noen luringer, og derfor kan denne konkurransen være med på å løfte frem byggebransjen generelt - og få mer positivitet rundt den.

Tømreren setter stor pris på å bli nominert, og han synes det er stas å komme til finalen. Men om han skulle gå hele veien og stikke av med seieren, synes han premiene kun blir en bonus:

– Bilen og verktøyet man vinner kunne jeg brukt i næringen, så det kommer godt med, men det blir bare en bonus. Bare det å være med i konkurransen synes jeg er artig, sier Aasen.

Her kan du stemme på Alexander Aasen

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 64 andre personer

Nominasjon av Espen Gaupås

Alexander er en super arbeidskollega som alltid er positiv og imøtekommende. Han har høy yrkestolthet og en urolig god arbeidsmoral. Jeg vet at hver gang jeg skal jobbe med denne karen så blir det en kjekk dag! Stem på Alexander Aasen, han fortjener det!

Nominasjon av Linda Gangstø

Alexander må være en av de mest humørspredende blandet handtverkere i landet. I tillegg til godt humør, er han pliktoppfyllende og nøyaktig. Veldig viktig at alt blir gjort riktig. Han fortjener virkelig å bli nominert, så får vi se hvor langt han kommer i konkurransen. Men hyggelig, DET er han, uten tvil :)

Nominasjon av Elisabeth Christiansen

Jeg vil nominere Byggmester Alexander Aasen til Norges hyggeligste håndverker. Han er meget dyktig i faget sitt og utfører alltid nøyaktig og presist arbeid. Han er smilende og blid og kommer overens med alle typer kunder. Jeg synes han er en super kandidat for Norges hyggeligste håndverker og ønsker han lykke til.

Nominasjon av Anders Iversen

Utrolig flott fyr, alltid godt humør! Veldig faglig flink og alltid ute etter å utføre arbeid etter kundens ønske ! Etter min mening klart norges hyggeligste

Nominasjon av Stian Løklingholm

Anbefales på det varmeste! En ærlig tømrer som ikke byr på overraskelser, men på godt humør og et glimt i øyet. Leverer som avtalt, og kan igjen, anbefales til alle som ønsker arbeid utført som avtalt!

Nominasjon av Ida marie gangstø

Utrolig hyggelig og effektiv håndtverker.

Nominasjon av Arvid Jenssen

Det må bli Alexander, en flink tømrer som er virkelig stolt av yrket sitt og han har i tillegg et humør som gjør at man må bare smile!

Nominasjon av Kjetil Brune Gjertsen

Alexander er en meget dyktig kar! Med godt humør og glimt i øyet utfører han jobben til avtalt tid. Må være Norges Hyggeligste!

Nominasjon av Ørjan iversen

Dette er en knakande god og snill fyr som alltid har kunden i tankene. Veldig faglig flink, ser aldri problemer, bare løsninger. Han fortjener dette utrolig mye.

Nominasjon av Mona glesnes

Alexander er en utrolig hyggelig fyr med glimt i øyet. Helt fra befaring til overlevering er han en drøm og ha på besøk. Gir alltid 110% og godtar ikke halvveis arbeid fra sin egen side. Definitivt norges hyggeligste

Nominasjon av Helene Olsen austnes

Alexander Aasen fortjener å vinne denne tittelen, fordi han er alltid så smilende å glad og gjør en fantastisk jobb for firmaet sitt! Alle i Arna setter pris på en tømrer av denne kvaliteten!

Nominasjon av Ingrid Knutsen

Tok en sjans på han her, og det har vi ikke angret et sekund på. Opptatt av detaljene, tålmodig og klar for å se løsninger på alle finurlige påfunn kunden måtte ha. Alltid smilende, selv når kunden «har tenkt litt». Stolt av faget sitt, han har ære i det han gjør. Alltid med et stort smil. Vet hvem vi ringer neste gang vi trenger en byggmester .

Nominasjon av Andreas Waardal

Alexander Aasen er en svært hyggelig byggmester, som vi samarbeider med. Kundene til Alexander skryter til oss av hans arbeid! Kort sagt om Alexander, Hyggelig, morsom, glad og faglig dyktig. Han fortjener å bli nominert til Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Stian Persson

Nominerer Alexander Aasen. Dette er en kar jeg har kjent lenge, og når huset skulle totalrenoveres var valget enkelt. Arbeidet var krevende og med en ekstremt kort tidsramme. Jeg vil påstå at prosjektet ikke hadde kommet i mål om det ikke var for Alexander sitt gode humør, stå på vilje og koordineringsevner. Ingenting er vanskelig eller problematisk, alt fikses med et smil! Jeg hadde også den glede av å jobbe tett på Alexander gjennom hele perioden, så Alexander vet jeg er hel ved! Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Cathrine Holberg Aasen

Alexander er en ærlig, nøyaktig og dyktig håndverker som elsker faget sitt. Han sitter kunden i fokus ved å gi en super kundebehandling, samtidig som han gir ett 100% velutført arbeid. Er det noen som fortjener å vinne denne konkurransen så er det han!!

Nominasjon av Birte Nordbø

En faglig dyktig tømrer med god presisjon og rask i utførelsen av arbeidet. Han er løsningsorientert og gjør arbeidet som avtalt. Ved framtidige prosjekt vil han definitivt bli brukt.Kommer til å gi de sterkeste anbefalinger til andre som trenger en tømrer. Han er alltid positiv,blid og gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Nominasjon av Tommy Christiansen

Trenger du en mann som jobber hardt for yrket sitt så er Alexander den rette. Han står på og gjør sitt beste hver dag. Kommer alltid smilende på jobb og sprer glede.

Nominasjon av Christian Aasen

Alexander har gjennomført en rekke prosjekter hjemme hos oss til vår fulle tilfredsstillelse. Arbeidet er av høy kvalitet med et godt øye for detaljer og tilpasninger slik et hus fra 1955 krever. Humøret er alltid på topp! Vi anbefaler Alexander til alle som vektlegger høy kvalitet og god oppfølging fra byggmesteren.

Nominasjon av Wenche Erichsen

Alexander er Norges hyggeligste håndverker - smilende og blid og utfører et perfekt arbeid

Nominasjon av Rune Christiansen

Årets hyggeligste tømrer

Nominasjon av Ingelin S Jacobsen

Alexander er en erfaren, flink, ryddig, dyktig og pålitelig tømrer. Ingen jobb for liten og ingen for stor. Bygger nytt - men og dyktig ved rehabillitering av eksisterende bygg, hytter, hus el lignende. Arbeidet utføres ved faglig dyktighet og med Bergens beste humør!

Nominasjon av Turid Stenhjem

Jeg vil nominere Alexander til Norges hyggeligste håndverker. Alltid hyggelig og bli og flink.

Nominasjon av Linne Marie Helgesen

Dyktig, pålitelig og hyggelig.

Nominasjon av Tone Mellingen

En faglig dyktig, nøyaktig, profesjonell, ryddig, presis, løsnings orientert tømrer med øye for detaljer og med godt humør på plass, ja dette er hva en får om en tar Alexander i arbeid! Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Jorunn Dahle

Hører så mye positivt om Aasen, så han fortjener å bli nominert- det er så bra med hyggelige og dyktige håndverkere.

Nominasjon av Håkon Opheim

Han var veldig hyggelig

Nominasjon av Andreas Larsen

Hyggelig mann, får jobben gjort og har masse kunnskap om faget sitt

Nominasjon av Terje tyssedal

alexander er en som virkelig brenner for yrket sitt Pliktoppfyllende og tar seg godt av kundene sine Altid smilende og blid Fortjener virkelig å bli nominert som den hyggeligste håndverkeren

Nominasjon av Anita Kommedal

Nominerer Alexander Aasen. En så blid, pliktoppfyllende, morsom og nøye mann er skjelden vare.

Nominasjon av Marthe padøy

Snill og blid tømrer

Nominasjon av Morten Herfindal

Alexander er en humørspreder, og en dyktig håndverker man virkelig kan stole på! Han er alltid ærlig og pliktoppfyllende. Eg mener han absolutt fortjener prisen Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Jan Gangstø

Alexander er dyktig og god tømrer. virkelig å anbefale som tømrer.

Nominasjon av Solfrid Gangstø

Meget hyggelig håndtverker.

Nominasjon av Eirik Erdal

Alexander er dyktig i sitt fag. Han ser gode løsninger og utfører arbeidet med god kvalitet. Alexander er blid og alltid i godt humør. Byggmester Aasen er norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Tore Garnes

Utførte jobben til punkt og prikke. Ærlig person med god kunnskap om sitt fag. Alltid smilende og blid med en smittende latter. Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Tina Tveit

Ønsker med dette å nominere Alexander Aasen til Norges hyggeligste håndverker. Alexander er en blid og hyggelig arnabuer som er lidenskapelig opptatt av arbeidet sitt. Byggmester Aasen anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Frode Rein Berntsen

Alexsander Aasen er en tømrer jeg har vært så heldig og truffet på noen felles prosjekter, i vårt tilfelle har det som oftest vært rehabilitering av bad. Jeg driver sammen med min bror et murerfirma i Bergen, og har gjort det siden 1991 og har i løpet av den tiden vært borti mange tømrere . Alexander er vel en av de hyggeligste samt flinkeste vi har hatt med å gjøre i alle disse årene, alt fra planlegging, kommunikasjon med kunde samt oss håndverkere som skal jobbe sammen om dette drømmebadet for kunden. Alltid ryddig og klart for oss fliseleggere når vi tar over overflatene etter han har gjort grunnarbeidet, vi har systemer for kontroll av vegger og kasser, alt er perfekt når vi kommer og skal utføre flisearbeidet. Er du under entreprenør for han er også alt fra A til Å i orden, fremdrift,økonomi og alltid fornøyde kunder. Også har han en X-faktor og det er hans personlighet, faglig dyktig, god til å lytte samt et herlig humør . Helt klart Norges hyggeligste STEM PÅ ALEXANDER AASEN

Nominasjon av Liv Gjerstad

Hyggeligste og mest positive håndverker - finner alltid en løsning

Nominasjon av Hilde Frøyland

Alexander er virkelig dyktig i alt han gjør. Og alltid ett smil på lur. Trenger man en god tømrer som er til å stole på, er han rette mannen.

Nominasjon av Håvard Erdal

Byggmester Aasen er dyktig i sitt fag. Han ser gode løsninger og utfører arbeidet etter avtale. Tredje generasjons byggmester Byggmester Aasen er helt klart Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Bjarte Selstad

Dyktig og nøye

Nominasjon av Rebecca Meyer

Utrolig hyggelig og effektiv håndtverker. Anbefales!

Nominasjon av Elisabeth Bjørndal

Dyktig, pålitelig og humørfylt tømrer.. Alexander er en fantastisk fin fyr. Kan trygt anbefales.

Nominasjon av Inger Lise Venheim

En håndverker som er stolt av yrket sitt, dyktig og alltid blid og hyggelig.

Nominasjon av Martine Horvei

Dyktig i faget, heier på deg ????????

Nominasjon av Inger Lise Venheim

En håndverker som er stolt av yrket sitt, dyktig og alltid smilende og blid.

Nominasjon av Svein Ove Espeland

Faglig flink og hyggelig håndverker. Fortjener å vinne denne konkurransen

Nominasjon av Jorunn Loftheim Erdal

Alexander er en dyktig håndverker som er stolt av faget sitt. Løsningsorientert, nøyaktig, ryddig, positiv og ikkje minst smilende og blid. Han fortjener virkelig å bli kåret til Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Harald Hauso

Har hatt gleden av å bruke Alexander og hans team dei siste månedene. Han er svært samvittigheitsfull og nøyaktig i alt han gjer, og det med ein fantastisk energi. Har og lyst til å trekke fram typiske sitat frå han: "Det fiksar me" "Ingen problem" "Det går heilt fint"

Nominasjon av Markus Akselberg

Alexander er en gladlaks uten like. Han har alltid et smil på lur, og er alltid like hyggelig å ta en kaffe med. Fortsett å vær deg selv!

Nominasjon av Harry Aasen

Byggmesteren Alexander Aasen er blitt en utrolig flink, lojal , pålitelig og snill og hjelpsom person. Helt fra han var liten gutt har han hatt et talent for å forstå å lese kordan du skal bruke hendene. En veldig god praktiker. Som far er jeg jo stolt at tømrerfaget er ført videre i tredje generasjon. Ønsker Alexander en riktig god karriere videre i faget og håper han blir Norges hyggeligste håndverker det fortjener han ❤❤

Nominasjon av Eirik Solhaug

Alexander er ikke bare den hyggeligste tømreren jeg kjenner, men han er også en av de mest pålitelige og dyktigste. Har brukt han på alt fra småjobber til større prosjekter i huset og på hytten. Det mangler aldri på diskusjonstema eller kommentarer så er helt sikker på at Alexander er Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Sissel Brusdal Solhaug

Alexander er en håndverker som virkelig er stolt av yrket sitt og som ikke overlater ting til tilfeldighetene. Vi har vært fornøyd med jobben hver gang han har vært hos oss og kan anbefale Alexander på det varmeste! Stolt av yrket og opptatt av at kunden får som forventet!

Nominasjon av Kenneth Pedersen

Alexander Aasen fortjener utvilsomt å bli nominert som årets håndverker. Han gjorde en jobb på huset vårt hvor han byttet ut rekkverket på altanen, samt skiftet noe kledning på garasjen vår. Hadde en nøye gjennomgang hva som skulle gjøres, og hvordan gjøre jobben. Stilte hver dag som avtalt med et smil på munnen. Er utrolig hyggelig å prate med. Han er forberedt og gjør en nøye og skikkelig jobb.

Nominasjon av Nils Magne Garnes

Alexander er en svært hyggelig kar, og er i tillegg en dyktig håndverker som jeg virkelig kan anbefale. Han er punktlig og leverer alltid til avtalt tid og pris, og kvaliteten på det ferdige resultatet er av høy klasse. Jeg har brukt han på terrasse, bad, kjøkken, gulv, vinduer og dører, og har vært strålende fornøyd hver gang. Det eneste negative jeg har å si om Alexander er at han heier på feil fotballag! Stem i vei!

Nominasjon av Tore Aasen

Meget hyggelig tømmer

Nominasjon av Henrik Hirth

Ønsker å nominere Alexander da jeg vet hva han står for, hvilke kvaliteter han besitter og hva slags arbeid han leverer. Her er det kvalitet i alle ledd, god oppfølging og planlegging. Da er det lett å holde det gode humøret oppe også, nettopp det gjør ham til en av de som gir håndtverekere et god rykte. Sånne må vi ta vare på

Nominasjon av Frode Syversen

Jeg vil nominere Alexander Aasen som Norges hyggeligste håndverker. Pliktoppfyllende håndverker som er effektiv og nøyaktig, I tillegg hyggelig å snakke med og godt humør. Kommer med anbefalinger/løsninger som kommer kunden til gode. Vil anbefale Alexander til alle :-)

Nominasjon av Trude Loftheim Erdal

Ønsker selvsagt å nominerer min dyktige samboer, Alexander Aasen. Han har en veldig god evne til å kombinere familien og bedriften. Kjekt når kunder kommer til meg å forteller, at de er veldig fornøyd med utført arbeid. Han leverer til avtalt pris og tid. Han setter kundens ønske høyt. Alexander er en hyggelig og blid kar som absolutt fortjener å vinne denne tittelen.

Nominasjon av Morten Davanger

En fantastisk håndverker som alltid er smilende å blid. Kommer når han skal, holder avtaler og gjør skikkelig arbeid. En fornøyelse å engasjere han i arbeid.????????

Nominasjon av Ann Margareth Hansen

Han gjort en formidabel jobb med å skifte taket vårt nærmest alene da læregutten ble syk. En usedvanlig hyggelig kar og alltid blid

Nominasjon av Renate Mjelde

Aleksander er humørspreder, energirik, kunnskapsrik og inkluderende. Han fortjener virkelig og bli Norges nye hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Maria Therese Nesheim

En utrolig hyggelig håndverker. Alltid smilend og blid, en skikkelig humørspreder. Han er absolutt en verdig vinner av tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Hanne Mari Fortun

Pliktoppfyllende dyktig handtverker. Smilende og blid ????????????