Ingrid Bolli

Ingrid Bolli

Nominert den 19. juni 2019

Kategori: Lærling

AF Gruppen Norge AS

kristiansand, vest-agder

30.
plass totalt
1520
finaliststemmer
875
stemmer
3
nominasjoner

Finalist Ingrid Bolli: – Det betyr mye at såpass mange synes jeg gjør en god jobb

Ingrid Bolli er opprinnelig fra Eide på Nordmøre, men jobber skift på Flekkerøy i Kristiansand der hun er maskinførerlærling i AF Gruppen. På jobben er hun så blid at ingen av kollegene klarer å forstå det.

– Jeg er jo bare meg selv, men jeg liker ikke å se at folk har en dårlig dag og prøver å lyse opp dagen for andre. Ellers så er jeg egentlig alltid blid, smiler og flirer hele tiden. Det skal mye til for å gjøre meg sur, for å si det sånn, sier Bolli smilende.

Håndverkerblod i årene Bolli har ikke tatt et yrkesvalg som er klassisk for kvinner, men hun har aldri opplevd at det er et hinder å være kvinne og maskinfører.

– Jeg er jo på en måte oppvokst i et håndverkermiljø. Både pappa og stefar har jobbet i anleggsbransjen, så man kan si at jeg har det litt i blodet, sier Bolli.

Bolli er en av lærlingene som har fått flest stemmer i kampanjen så langt. Olaf Lingjærde er en av de som har nominert Bolli og han skriver:

“Alltid blid og hyggelig i møte med andre. Et skikkelig forbilde for å fremme kvinner og lærlinger i bransjen!” For Bolli betyr det mye å komme til finalen.

– Det betyr mye at såpass mange synes jeg gjør en god jobb. Jeg trodde ikke jeg skulle komme så langt, men det er veldig motiverende å se alle de som har tro på meg og synes jeg gjør en god jobb, sier Bolli.

Her kan du stemme på Ingrid Bolli

Nominasjon av Stine Merete Norøm

19. juni 2019

Ingrid er maskinfører lærling og er en veldig flink og trivelig jente som er godt likt :-)

Nominasjon av Eirik oen

8. juli 2019

Utrolig flink og kjempegodt humør. Stå på! :-)

Nominasjon av Olaf Lingjærde

15. august 2019

Alltid blid og hyggelig i møte med andre. En skikkelig forbilde for å fremme kvinner og lærlinger i bransjen!