Jan Egil Andreassen

Jan Egil Andreassen

Nominert den 8. mai 2019

Kategori: Maler

Bygg og malermesteren AS

sør-varanger, finnmark

28.
plass totalt
1247
finaliststemmer
901
stemmer
1
nominasjoner

Finalist Jan Egil Andreassen: – Det var veldig artig å bli nominert

Jan Egil Andreassen ( 39) er både maler og gulvlegger, og jobber i Bygg og Malermesteren AS. Han har jobbet som håndverker i nesten 18 år.

– Jeg hadde sommerjobb som håndverker da jeg var 15-16 år gammel. Han jeg jobbet for tilbød meg jobb etter jeg hadde vært i forsvaret, og det er samme firma som jeg jobber for i dag, forteller Jan Egil Andreassen.

**Viktig for fremtidig rekruttering **

Det var kollegaen, Siri Bongo som nominerte Andreassen. I nominasjonen blir han beskrevet som en hardtarbeidende, humørspreder og en skikkelig arbeidshest.

– Det var veldig artig å bli nominert. Jeg blir kjent igjen på butikken, og selv folk jeg nesten ikke kjenner sier de har stemt og heier på meg, sier Andreassen.

Finalisten håper han kan være med å sette fokus på håndverksutdannelse i regionen.

– Jeg håper dette kan bidra til å løfte opp maler- og beleggfagene, og sette fokus på rekruttering. Vi trenger disse utdannelsene i nærheten, så man ikke er avhengig av at folk skal reise langt for å ta utdannelsene, slik det er i dag, sier Andreassen.

Her kan du stemme på Jan Egil Andreassen

Nominasjon av

8. mai 2019

Uten tvil Norges hyggeligste håndverker! Han Jan Egil er en hardtarbeidende maler og gulvlegger. En skikkelig arbeidshest! Har alltid en hjelpende hånd om man trenger det. Blant kolleger en humørspreder av høyeste rang og en skikkelig bamsemums! vote for BÆN the man!

;