Kasem Youssef

Jobber i Trygg Elektro
oslo
Har 8992 stemmer (5. plass totalt)
3586 stemmer som finalist
Nominasjon av Hussain Fares

Kasem er en ung man som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seiern! Heia

Nominasjon av Hussain Fares

Kasem er en ung man som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seiern! Heia

Finalist Kasem Youssef: – Det betyr egentlig veldig mye

Elektriker Kasem Youssef (27 år) skulle egentlig bli rørlegger, men bestemte seg for å bytte til elektro. Det er et valg han aldri har angret på.

– Jeg ble anbefalt å søke yrkesfag på ungdomsskolen, og har alltid vært nysgjerrig på hvordan ting er laget og satt sammen. Jeg skulle egentlig bli rørlegger, men jeg prøvde meg på det, og fant ut at det ikke passet helt for meg, sier Youssef om yrkesvalget.

Som fagperson er han opptatt av å bidra til mer sikkerhet i elektrobransjen og at det blir færre useriøse aktører.

– I dag er det mange håndverkere som har et dårlig rykte, og man hører historier om de som ikke rydder opp etter seg, gjør jobben for dyrt, gjør et dårlig utført arbeid og så videre. Så det er utrolig bra at denne kampanjen hjelper til med å vise frem den virkelige siden ved håndverkere, sier Youssef.

Nominert av Norges Hyggeligste Rørlegger

Youssef er nominert av hele 85 personer, og er den som har fått flest nominasjoner av alle kandidatene i kampanjen. En av de som har nominert ham er Hussain Fares, som ble kåret til Norges Hyggeligste Rørlegger i 2018. Han skriver:

“Kasem er en ung mann som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, han er løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seieren! Heia”

For Youssef har det betydd mye å komme til finalen.

– Det betyr egentlig veldig mye. Man føler at man har blitt sett for alt det tunge arbeidet og alle timene man bruker hos kunder. Å komme til finalen er første og fremst veldig kult, også får man bare håpe på det beste. Det er uansett utrolig spennende og gøy, sier Youssef.

Her kan du stemme på Kasem Youssef

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 86 andre personer

Nominasjon av Fatima Fares

Kasem fortjener denne tittelen med stolthet, han er kjernekar som jobber fra hele sitt hjerte. Han stiller opp når enn man trenger han. Mange er blitt reddet av denne elektrikeren i krisesituasjoner. Det beste med han er at han ser aldri begrensinger, kun muligheter!

Nominasjon av Rezi

Kasem er en allsidig og innovativ håndverker av suveren klasse. Han evner til å løse de mest utfordrende oppgavene på en ryddig og effektiv måte. Det er fryd å oppleve ham i å utføre sitt kunstneriske arbeid!

Nominasjon av Mohammed Youssef

Kasem er verdens beste lillebror. Han stiller opp når det trengs uansett tidspunkt. Kasem er en utrolig ydmyk gutt med masse talenter og ikke minst stolthet for faget. Vil si han er en rå håndtverker som absolutt fortjener denne tittelen! Heia!

Nominasjon av Hussein youssef

Kasem er desidert en av de hyggeligste personene jeg kjenner, han yter alltid 100% , og har alltid er smil om munnen. Han er alltid på farta og hjelper alle andre . Denne prisen fortjener han!

Nominasjon av Faridoon Najafi

Kasem er en dedikert, effektiv og ikke minst en utrolig hyggelig elektriker. Han er svært dyktig og løsningsorientert. Er ikke ofte man møter på en så omhyggelig og positiv innstilt håndverker. Ingen ting hindrer han i å utføre arbeidet. Håndterer også snekring og montering like godt som sin egen fagfelt. En komplett håndverker. Er en glede å ha med å gjøre både i jobb og utenom. Stiller alltid opp med et smil uansett vær og vind, om det er en stor eller liten jobb.

Nominasjon av Torill Helene Perez

Finnes ikke maken til flink håndverker. Alltid blid og hyggelig, imøtekommende . Ringer alltid Kasem når vi trenger hjelp og han kommer innen kort tid klar til å jobbe. Han fortjener virkelig å vinne.

Nominasjon av Maryam Saad

Kasem er behjelpelig når det trengs og med hva enn som trengs. Kombinasjonen av å være høflig og blid, løsningsorientert og kompetent i sitt fagfelt, gjør han til en god kandidat i denne konkurransen som heier frem dyktige håndverkere. Kasem har mine varmeste anbefalinger.

Nominasjon av Rima Saad

Kasem er en effektiv og hyggelig håndverker. Han er god i sin jobb og utfører jobben med stolthet.

Nominasjon av Rebecca Perez

Ingen fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker mer enn Kasem. Han er dedikert til yrket sitt, kreativ, engasjert og stiller alltid opp når du trenger han. Alle burde velge å gi han sin stemme!

Nominasjon av Hanan saffieddine

Kasem fortjener å vinne.han er en suveren elektriker. Service innstilt ,stiller opp med en gang noen trenger hjelp ,god og omsorgsfull ,støtt Kasem!

Nominasjon av Syed Hasan

Jeg ble introdusert til arbeidet hans for ca 6 år siden, og jeg har ikke brukt noen andre enn han siden da. Jobber raskt og effektivt, og holder arbeidsplassen OG arbeidet rent og ryddig. Dette er veldig viktig for oss. Kasem er veldig blid og gjør alltid det lille ekstra som ikke er krevet av han. Han er desidert den hyggeligste håndverkeren i Norge! Heia Kasem

Nominasjon av Ahmad Youssef

Skal du ha en dyktig håndverker, som virkelig brenner for den jobben han gjør så er det uten tvil Kasem. Han er Serviceminded og kunnskapsrik. Det er ingen ting han ikke kan fikse, for han fikser det meste stort og smått. Heia Kasem du har vært der for alle når de trenger deg, så det å nominere å gi deg vår stemme er det minste vi kan gjøre for du er å fortjener Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Ali Torreto

Kasem Youssef; vet ikke hvor jeg skal starte. Spotlights?brytere?varmekabler? Alt innenfor elektro han gjør det i blinde. Når han monterer spotlights og smiler. Da du sitter å tenker at smilet hans kunne vært en egen spotlight, når det skinner så sterkt. Uten tvil vil jeg nominere han for Norges hyggeligste håndverker, fordi det er ingen som han innenfor dette yrket!

Nominasjon av Ali Rizvi

Kasem er flink og effektiv i sitt arbeid. Samtidig som en av de hyggeligste håndverkere. Denne kombinasjonen gjør at arbeidet blir perfekt, samtidig som kunden verdsetter det Kasem gjør. Han er desidert den beste til å få tittelen.

Nominasjon av Carsten Haugen

Kjempe kar. Stiller alltid opp og er bestandig blid

Nominasjon av Usman Munir

Hadde denne karen på besøk. Syntes han var helt rå og ikke minst proff. Denne mannen kan greiene sine!

Nominasjon av Fatima Ataya

han er dyktig og presis i jobben sin og anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Jamil Ali Ataya

Kasem er den beste og den hyggeligste elektrikeren/håndverkeren i hele Norge. Han fortjener den prisen mer enn alle! Alltid smilende og gjør alltid en fantastisk bra jobb! Veldig hyggelig og for deg alltid til bra humør.

Nominasjon av Kashif Saleem

Øye for detaljer og stolt av jobben sin! Kasem setter standarden for norske håndverkere! Kasem er godt kjent i bransjen med gode referanser, stem på Kasem!

Nominasjon av Zaynab Ataya

Utrolig flink, seriøs og profesjonell elektriker. Stiller opp 100% og har alltid et smil på lur. Anbefales på det sterkeste da det er akkurat slike mennesker vi trenger ut i arbeidslivet.

Nominasjon av Haakon Gonzalez

Hyggelig og superflink elektriker/ håndverker som alltid hjelper til med små og store problemer, selv etter lange dager på jobb. Kasem er imøtekommende og profesjonell i sitt arbeid. Kasem fortjener å vinne tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kristian Perez

Hvor skal man starte? Kasem er ikke bare fantastisk i yrket sitt, men også som person. Han stiller alltid opp for familie og venner, han er den som kommer når du trenger han! Håper at alle får se dette nå, da han virkelig fortjener å bli anerkjent for den jobben han gjør og mer. Heia Kasem! Takk for alt, håper på mere samarbeid i fremtiden, du er et flott menneske!

Nominasjon av Therese Helen Perez

Han er Norges hyggeligste og flinkeste elektriker!

Nominasjon av Fernando perez alonso

Kasem har utført flere jobber hos oss. kom når han hadde avtalt. Profesjonellt arbeid. Jeg har ikke opplevd så flink elektriker som Kasem.

Nominasjon av Wafaa Daher

Når vi trengte en elektriker, fikk vi anbefalt Kasem, han kom tok en befaring og ga oss det beste resultatet vi kunne drømme om. Han kom med anbefalinger underveis, ga oss råd og gjorde jobben etter forskriftene, men det aller viktigste var selvfølgelig måten han gjorde jobben på, profesjonelt, punktlighet og ikke minst holdningen hans under arbeidet! La meg spørre dere hva fagfolk er? Fagfolk kjennetegnes først og fremst av at de har formell og dokumentert kompetanse innenfor et fagområde. Her har Kasem dette i elektriker faget. Det betyr at han har en formell utdanning i bunn og selvfølgelig har gått gjennom en læretid og fått svennebrev/ fagbrev som dokumenterer denne fantastiske kompetansen som denne unggutten har fått innen så kort tid! Han er 26 år gammel og har mange år igjen, et forbilde for de ungdommen der ute. Håper dere kan gi han deres stemmer, og jeg vil gi han mine varmeste anbefalinger.

Nominasjon av Michael Z

Flink elektriker med glimt i øyet og stolthet for faget. I framtiden skal vi jobbe sammen;)

Nominasjon av Sandra tawil

Kasem er en veldig dyktig elektriker med god faglig kunnskap. Han stiller alltid opp med et smil om munnen om man trenger en elektriker. Heia kasem

Nominasjon av waled al-zayadi

Uten tvil er dette Norges desidert hyggeligste ELEKTRIKER! Alltid et smil på lur, og ingen utfordring er for stor. Er løsningsorientert og setter kundens tilfreds i fokus hver eneste gang. Tar med seg et godt humør som sprer seg, og gjør hele jobben til en koselig affære !

Nominasjon av Mohammad Ali Koteich

Kasem er en kjernekar! Har brukt hans tjenester ved flere anledninger, og han har aldri skuffet! Dette er en elektriker som er full av energi, kreativitet og pågangsmot! Kasem har en utrolig positiv holdning som gjør at man enkelt kan stole på at han kommer til å gi alt for å få jobben gjort riktig! Norges hyggeligste håndverker? Lett!

Nominasjon av nahom rstom

Kasem er en meget dyktig å presis håndverker. Det er en glede å jobbe sammen med han. Er det noen som fortjener førsteplassen så er det Kasem.

Nominasjon av Issa Kone

Kasem Youssef er den beste kollegaen man kan ønske seg. Ikke er han bare dyktig på det han gjør, men presis,løsnings orientert og desidert den hyggeligste håndverkeren man kan jobbe sammen med.

Nominasjon av Javier Perez

Kasem er en trofast og effektiv elektriker som alltid utfører arbeidet sitt perfekt. Høy kunnskap for faget sitt. Jeg gir han min sterkeste anbefaling.

Nominasjon av Yassin El Barkani

Kjernekar! Alltid blid med et unikt pågangsmot sjeldent funnet hos andre elektrikere. Kasem fortjener denne kåringen, som et resultat av hardt arbeid og gode ambisjoner i grunn.

Nominasjon av Thomas Sourour

Med Kasem på saken kan du være trygg på at du får orden på sakene. Han er dyktig og alltid like blid. Anbefales videre på det sterkeste.

Nominasjon av Raimon Ghebre

Tror faktisk ikke jeg har møtt på en bedre fag dyktig og ikke minst hyggelig, snill og entusiastisk håndverker som det Kasem er. Han finner alltid løsninger til et problem og og gjør virkelig fem stjernes arbeid uansett hvor lite eller stort arbeidet måtte være. Jeg har møtt på en del håndverkere gjennom årene og kan faktisk ikke anbefale noen andre like sterkt på samme måte som jeg ville anbefalt Kasem. En ydmyk person som brenner for yrket sitt og ikke minst utrolig hyggelig. Fortjener denne prisen mer enn noen annen!

Nominasjon av Fredrik Tveter

Utrolig hyggelig og dyktig håndverker. Men denne mannen kan så mye mer enn bare sitt fagfelt, han er er super hyggelig, dyktig og rutinert! Alltid fint å treffe på denne mannen! Håper han går av med seieren! Heia!

Nominasjon av Sarah Saad

Kasem er dyktig i sitt arbeid. Han brenner for sitt yrke og streber etter å gjøre sine kunder fornøyde, noe han helt klart får til etter min mening. Kasem fortjener denne gode oppmerksomheten som følger med tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Daniel Neegaard

Dersom du ønsker jobben trygt og effektivt gjennomført er dette elektrikeren du kontakter!

Nominasjon av Leila Yousif

Kasem er en utrolig dyktig, blid og service orientert håndverker som jeg anbefaler på det aller beste. En slik håndverker skal man lete lenge etter!

Nominasjon av Bjørn André

Hyggelig fyr! Leverer arbeid av den beste kvalitet. Ikke mangel på arbeids stolthet

Nominasjon av Tor Lennart Westby

Han er grei hyggelig og alltid bli på jobb Han finner raskt gode og bra løsninger Han kan mye å jobber effektivt og rask i jobben er alltid i godt humør + jeg har lært han opp å Håper du vinner. Han jobber bra i team og sammen med andre!

Nominasjon av Maren Havik

Utrolig hyggelig og imøtekommende arbeidskar med godt humør. Stiller alltid opp for å hjelpe når det trengs og er meget faglig dyktig.

Nominasjon av Louis Tingbjør

En utrolig hyggelig og koselig kollega, alltid positiv og imøtekommende. Stiller alltid opp og er ikke redd for å ta i et tak. En suveren person til Norges hyggeligste håndverker

Nominasjon av Masooma Rizvi

Super hyggelig og effektivt håndverker! Fortjener absolutt å vinne.

Nominasjon av Zennab fares

Kasem fortjener denne tittelen, det kan jeg si med hånda på hjertet. Har aldri sett denne karen ha en dag med nedtur, han sprer glede og har en god sans for humor. Har man en dårlig dag, så blir man automatisk glad av å bare se han. Tror ikke man finner en mer hyggelig å så dyktig elektriker i hans alder. Håper du vinner kasem!!

Nominasjon av Douaa Ataya

Er du ute etter en elektriker som gjør jobben med minste detalj på plass (detaljer som du og jeg har null peiling om). Da er det kasem du kan stole blindt på rask og proff i sitt arbeid. Ikke minst det smilet rundt munnen som møter deg uansett tid på døgnet. Det er det ingen andre enn Kasem som får til! Er det noen andre som fortjener denne tittelen med stolthet ,NEI ikke som jeg vet om! ????

Nominasjon av Zeyneb N. Saad

Kasem er en kjempe dyktig og hyggelig håndverker. Han er flink i jobben sin og gir det lille ekstra for å gjøre sine kunder fornøyde!

Nominasjon av Mahdi haidar

Jordnær og meget flink elektriker som alltid stiller opp, både på jobb og privat, oppegående og elsker å hjelpe andre. Alle jeg kjenner snakker bare godt om kasem, absolutt verdig vinner

Nominasjon av Mariam

Han er veldig hyggelig

Nominasjon av Sofie

Kasem er en effektiv og dyktig elektriker som jeg setter stor pris på. Han utfører fantastisk arbeid og er både snill og morsom. Han fortjener å vinne denne konkurransen fordi han er Norges hyggeligste elektriker.

Nominasjon av Shqiponje qallapeku

Kasem er en fantastisk elektriker ! Han brenner for yrket sitt og utfører alltid jobben sin utmerket . Er det en som fortjener denne tittelen så er det kasem! Heia!!

Nominasjon av Huda Al-Hassan

Kasem er en flink kar :)

Nominasjon av Khadija BK

Veldig hyggelig og kjempe dyktig Elektriker!

Nominasjon av Nour majed

Kasem er veldig hyggelig og er kjempe god på jobben sin

Nominasjon av Lajal El-door

Hadde nettopp flyttet inn i ny leilighet der det elektriske var ett kaos. Jeg ringte Kasem som dukket opp mindre enn en time senere og fikset alt. Veldig rask, hyggelig og flink. Anbefales :)

Nominasjon av Fatima Ataya

Han stiller opp alltid når man trenger han. Han utfører jobben sin med perfeksjon. oppfordrer han til alle.

Nominasjon av Fatima Jalloul

Dedikert, flink, hyggelig og gir en innsats på 120%. Med et stort smil om munnen er Kassen desidert Norges hyggeligste håndverker uten tvil !

Nominasjon av Hassan Youssef

Hyggeligste håndverkeren som Fortjener å vinne ! Stiller alltid opp og alltid like blid og hyggelig????

Nominasjon av Tina Hansen

Verdens blideste elektriker ! Han fortjener virkelig 1.plassen. Han stiller opp når som helst og for hvem som helst. Dyktig og flink med et smil om munnen hver dag.

Nominasjon av Melissa Saadatmand

Hyggelig og dyktig! Fortjener helt klart førsteplassen!

Nominasjon av Sami sobhieh

Fikk anbefalt kasem av en kompis , han utførte en jobb som to andre elektrikere ikke klarte og kunne ikke vært mer fornøyd ! Han var meget hyggelig og positiv kar! Håper du vinner !

Nominasjon av Dyveke Sundsbak

Sykt koselig kar, er veldig flink i jobben sin!

Nominasjon av Cecilia

Kasem er kjempe flink i jobben sin og stiller opp når man behøver han ????

Nominasjon av Alia Tehini

Hyggelig og dyktig! Fortjener helt klart førsteplassen!

Nominasjon av Maria Hviding

Kjempe hyggelig elektriker!

Nominasjon av Tove Olaussen

Kasem er en kjempeflott elektriker! Dyktig, snill og alltid bli. En bedre håndverker skal du ser langt etter!

Nominasjon av Rida Shah

Kasem er kjempe flink. Han er veldig opptatt av jobben sin og er alltid positiv. Håper han vinner!!

Nominasjon av Zahra koteich

Denne karen har to nøkkelkvalifikasjoner som man ikke finner så mye av nå til dags. 1. arbeidsmoral, noe som gir kunden garanti på at arbeidet vil være 100% forsvarlig uansett hva og 2. Service innstilt, noe som sikrer hod kommunikasjon mellom han og kunden. Dette er en kjernekar!

Nominasjon av Emil Montelibano

Kasem er en utrolig hyggelig kar og kjempe flink til å jobbe! Anbefales sterkt!

Nominasjon av Miguel Ochoa

Fantastisk person! Alltid ett smil på lur???? hjelper også til når det trengs! Han fortjener dette 100%

Nominasjon av Hadi Ghalegolabi

Kasem er den beste, hyggeligste og den mest løsningsorienterte elektrikeren. Håper du vinner prisen. Uansett utfall, så er du nummer 1 hos oss. Heia Kasem!

Nominasjon av Nakharin wittiyasan

Veldig bra service. Veldig flink til å jobbe, morsom kar!

Nominasjon av Soroosh Maghsoudi

Jeg har kjent Kasem gjennom hans barndom til hans suksess. Kasem er en redelig informativ og hyggelig type i sitt arbeid. Anbefalt han flere ganger til kjente og nære med glans resultat og anbefaler han når som helst som et varemerke med kvalitet.

Nominasjon av Mohammad Ali Moussawi

Kassem is an amazing man and a brother.He always has a smile on his face.Always been a good friend,and he really deserves the title.

Nominasjon av Nesanet Getachew Kifle

Kasem Youssef er en dyktig, ryddig, rask til å stille opp for andre, alltid blid, holder avtale og stolt av yrken sin. Han fortjener tittelen og anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Natasha Abbas

Flott type som kan det han driver med! Utførte jobb for oss, akkurat som om det var det letteste han noen gang kom bort i! Anbefales på det sterkeste om du ønsker en med masse kunnskap innenfor sitt fagområde, og en som fungerer som "poteten" i tillegg. Fortjener denne tittelen, og hatten av for et så profesjonelt menneske!

Nominasjon av Soran Mohamed

Kasem har vært veldig flink og dyktig. Han utfører jobben på best mulig måte og raskest mulig. Han fortjener første plassen

Nominasjon av Delber jomaa

Super hyggelig og effektivt håndverker! Fortjener absolutt å vinne.

Nominasjon av Mostaba fares

Kasem er den råeste elektrikeren man kan ha. Alt ser så lett ut for han og ingen ting er umulig. Det er ivertfall det han viser når han prater. Han er meget positivt og har et smittede smil. Han fortjener denne tittelen uten tvil

Nominasjon av Fatima Ataya

Han er uten tvil den beste elektriker. Han utfører jobben sin med perfeksjon.

Nominasjon av Kåre-O Karlsen

En elektrikker som virkelig vet hva kvalitet er???????? Anbefales på det sterkeste????????????????????????

Nominasjon av Heba mohamedali

Hvis du ser etter en elektriker som vet hva han gjør, så er Kasem den rette. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Ajay Paul Singh

Ikke bare er han utrolig hyggelig, men Kasem har mange andre gode kvaliteter som gjør at han fortjener en slik utmerkelse. Han er utrolig serviceinnstilt og er flink til å identifisere kundens behov og utfordringer, og resultatet er alltid utmerket. Min faste håndtverker!

Nominasjon av Mitra Khazai

En fantastisk flink håndverker som stiller opp der han trengs med et smil! Er han ikke tilgjengelig fysisk, så er han i hvert fall tilgjengelig en telefonsamtale unna. Usedvanlig god fagkunnskap og et stort hjerte for service!

Nominasjon av Mohammed Bahrain

Utrolig flink og effektiv! Blid og hyggelig person med masse tålmodighet som virkelig fortjener å bli Norges hyggeligste håndverker :)

Nominasjon av Yasmin youssef

Stem på værdens beste onkel han fortjener virkelig og vinne vi elsker han så mye at vi vil at han skal vinne han er også værdens morsomste han fortjener denne plassen!! HEIA!!