Kasem Youssef

Jobber i Trygg Elektro
oslo
Har 2472 stemmer (2. plass totalt)
Nominasjon av Hussain Fares

Kasem er en ung man som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seiern! Heia

Nominasjon av Hussain Fares

Kasem er en ung man som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seiern! Heia

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 13 andre personer

Nominasjon av Fatima Fares

Kasem fortjener denne tittelen med stolthet, han er kjernekar som jobber fra hele sitt hjerte. Han stiller opp når enn man trenger han. Mange er blitt reddet av denne elektrikeren i krisesituasjoner. Det beste med han er at han ser aldri begrensinger, kun muligheter!

Nominasjon av Rezi

Kasem er en allsidig og innovativ håndverker av suveren klasse. Han evner til å løse de mest utfordrende oppgavene på en ryddig og effektiv måte. Det er fryd å oppleve ham i å utføre sitt kunstneriske arbeid!

Nominasjon av Mohammed Youssef

Kasem er verdens beste lillebror. Han stiller opp når det trengs uansett tidspunkt. Kasem er en utrolig ydmyk gutt med masse talenter og ikke minst stolthet for faget. Vil si han er en rå håndtverker som absolutt fortjener denne tittelen! Heia!

Nominasjon av Hussein youssef

Kasem er desidert en av de hyggeligste personene jeg kjenner, han yter alltid 100% , og har alltid er smil om munnen. Han er alltid på farta og hjelper alle andre . Denne prisen fortjener han!

Nominasjon av Faridoon Najafi

Kasem er en dedikert, effektiv og ikke minst en utrolig hyggelig elektriker. Han er svært dyktig og løsningsorientert. Er ikke ofte man møter på en så omhyggelig og positiv innstilt håndverker. Ingen ting hindrer han i å utføre arbeidet. Håndterer også snekring og montering like godt som sin egen fagfelt. En komplett håndverker. Er en glede å ha med å gjøre både i jobb og utenom. Stiller alltid opp med et smil uansett vær og vind, om det er en stor eller liten jobb.

Nominasjon av Torill Helene Perez

Finnes ikke maken til flink håndverker. Alltid blid og hyggelig, imøtekommende . Ringer alltid Kasem når vi trenger hjelp og han kommer innen kort tid klar til å jobbe. Han fortjener virkelig å vinne.

Nominasjon av Maryam Saad

Kasem er behjelpelig når det trengs og med hva enn som trengs. Kombinasjonen av å være høflig og blid, løsningsorientert og kompetent i sitt fagfelt, gjør han til en god kandidat i denne konkurransen som heier frem dyktige håndverkere. Kasem har mine varmeste anbefalinger.

Nominasjon av Rima Saad

Kasem er en effektiv og hyggelig håndverker. Han er god i sin jobb og utfører jobben med stolthet.

Nominasjon av Rebecca Perez

Ingen fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker mer enn Kasem. Han er dedikert til yrket sitt, kreativ, engasjert og stiller alltid opp når du trenger han. Alle burde velge å gi han sin stemme!

Nominasjon av Hanan saffieddine

Kasem fortjener å vinne.han er en suveren elektriker. Service innstilt ,stiller opp med en gang noen trenger hjelp ,god og omsorgsfull ,støtt Kasem!

Nominasjon av Syed Hasan

Jeg ble introdusert til arbeidet hans for ca 6 år siden, og jeg har ikke brukt noen andre enn han siden da. Jobber raskt og effektivt, og holder arbeidsplassen OG arbeidet rent og ryddig. Dette er veldig viktig for oss. Kasem er veldig blid og gjør alltid det lille ekstra som ikke er krevet av han. Han er desidert den hyggeligste håndverkeren i Norge! Heia Kasem

Nominasjon av Ahmad Youssef

Skal du ha en dyktig håndverker, som virkelig brenner for den jobben han gjør så er det uten tvil Kasem. Han er Serviceminded og kunnskapsrik. Det er ingen ting han ikke kan fikse, for han fikser det meste stort og smått. Heia Kasem du har vært der for alle når de trenger deg, så det å nominere å gi deg vår stemme er det minste vi kan gjøre for du er å fortjener Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Ali Torreto

Kasem Youssef; vet ikke hvor jeg skal starte. Spotlights?brytere?varmekabler? Alt innenfor elektro han gjør det i blinde. Når han monterer spotlights og smiler. Da du sitter å tenker at smilet hans kunne vært en egen spotlight, når det skinner så sterkt. Uten tvil vil jeg nominere han for Norges hyggeligste håndverker, fordi det er ingen som han innenfor dette yrket!