Kasem Youssef

Kasem Youssef

Nominert den 30. april 2019

Kategori: Elektriker

Trygg Elektro

oslo, oslo

3.
plass totalt
3586
finaliststemmer
8992
stemmer
87
nominasjoner

Finalist Kasem Youssef: – Det betyr egentlig veldig mye

**Elektriker Kasem Youssef (27 år) skulle egentlig bli rørlegger, men bestemte seg for å bytte til elektro. Det er et valg han aldri har angret på. **

– Jeg ble anbefalt å søke yrkesfag på ungdomsskolen, og har alltid vært nysgjerrig på hvordan ting er laget og satt sammen. Jeg skulle egentlig bli rørlegger, men jeg prøvde meg på det, og fant ut at det ikke passet helt for meg, sier Youssef om yrkesvalget.

Som fagperson er han opptatt av å bidra til mer sikkerhet i elektrobransjen og at det blir færre useriøse aktører.

– I dag er det mange håndverkere som har et dårlig rykte, og man hører historier om de som ikke rydder opp etter seg, gjør jobben for dyrt, gjør et dårlig utført arbeid og så videre. Så det er utrolig bra at denne kampanjen hjelper til med å vise frem den virkelige siden ved håndverkere, sier Youssef.

Nominert av Norges Hyggeligste Rørlegger

Youssef er nominert av hele 85 personer, og er den som har fått flest nominasjoner av alle kandidatene i kampanjen. En av de som har nominert ham er Hussain Fares, som ble kåret til Norges Hyggeligste Rørlegger i 2018. Han skriver:

“Kasem er en ung mann som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, han er løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seieren! Heia”

For Youssef har det betydd mye å komme til finalen.

– Det betyr egentlig veldig mye. Man føler at man har blitt sett for alt det tunge arbeidet og alle timene man bruker hos kunder. Å komme til finalen er første og fremst veldig kult, også får man bare håpe på det beste. Det er uansett utrolig spennende og gøy, sier Youssef.

Her kan du stemme på Kasem Youssef

Nominasjon av

30. april 2019

Kasem er en ung man som brenner for sitt yrke, han må være en av Norges hyggeligste håndverkere, han gjør jobben sin som om det var hjemme hos han. Han klager aldri og smilet er der hele tiden. Og løse noe er ingen problem her, løsningsorientert til de grader. Han oppfyller alle krav til og nå toppen og stikke av med seiern! Heia

Nominasjon av Fatima Fares

1. mai 2019

Kasem fortjener denne tittelen med stolthet, han er kjernekar som jobber fra hele sitt hjerte. Han stiller opp når enn man trenger han. Mange er blitt reddet av denne elektrikeren i krisesituasjoner. Det beste med han er at han ser aldri begrensinger, kun muligheter!

Nominasjon av Rezi

2. mai 2019

Kasem er en allsidig og innovativ håndverker av suveren klasse. Han evner til å løse de mest utfordrende oppgavene på en ryddig og effektiv måte. Det er fryd å oppleve ham i å utføre sitt kunstneriske arbeid!

Nominasjon av Mohammed Youssef

3. mai 2019

Kasem er verdens beste lillebror. Han stiller opp når det trengs uansett tidspunkt. Kasem er en utrolig ydmyk gutt med masse talenter og ikke minst stolthet for faget. Vil si han er en rå håndtverker som absolutt fortjener denne tittelen! Heia!

Nominasjon av Hussein youssef

3. mai 2019

Kasem er desidert en av de hyggeligste personene jeg kjenner, han yter alltid 100% , og har alltid er smil om munnen. Han er alltid på farta og hjelper alle andre . Denne prisen fortjener han!

Nominasjon av Faridoon Najafi

3. mai 2019

Kasem er en dedikert, effektiv og ikke minst en utrolig hyggelig elektriker. Han er svært dyktig og løsningsorientert. Er ikke ofte man møter på en så omhyggelig og positiv innstilt håndverker. Ingen ting hindrer han i å utføre arbeidet. Håndterer også snekring og montering like godt som sin egen fagfelt. En komplett håndverker. Er en glede å ha med å gjøre både i jobb og utenom. Stiller alltid opp med et smil uansett vær og vind, om det er en stor eller liten jobb.

Nominasjon av Torill Helene Perez

3. mai 2019

Finnes ikke maken til flink håndverker. Alltid blid og hyggelig, imøtekommende . Ringer alltid Kasem når vi trenger hjelp og han kommer innen kort tid klar til å jobbe. Han fortjener virkelig å vinne.

Nominasjon av Maryam Saad

3. mai 2019

Kasem er behjelpelig når det trengs og med hva enn som trengs. Kombinasjonen av å være høflig og blid, løsningsorientert og kompetent i sitt fagfelt, gjør han til en god kandidat i denne konkurransen som heier frem dyktige håndverkere. Kasem har mine varmeste anbefalinger.

Nominasjon av Rima Saad

4. mai 2019

Kasem er en effektiv og hyggelig håndverker. Han er god i sin jobb og utfører jobben med stolthet.

Nominasjon av Rebecca Perez

5. mai 2019

Ingen fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker mer enn Kasem. Han er dedikert til yrket sitt, kreativ, engasjert og stiller alltid opp når du trenger han. Alle burde velge å gi han sin stemme!

Nominasjon av Hanan saffieddine

5. mai 2019

Kasem fortjener å vinne.han er en suveren elektriker. Service innstilt ,stiller opp med en gang noen trenger hjelp ,god og omsorgsfull ,støtt Kasem!

Nominasjon av Syed Hasan

5. mai 2019

Jeg ble introdusert til arbeidet hans for ca 6 år siden, og jeg har ikke brukt noen andre enn han siden da. Jobber raskt og effektivt, og holder arbeidsplassen OG arbeidet rent og ryddig. Dette er veldig viktig for oss. Kasem er veldig blid og gjør alltid det lille ekstra som ikke er krevet av han. Han er desidert den hyggeligste håndverkeren i Norge! Heia Kasem

Nominasjon av Ahmad Youssef

5. mai 2019

Skal du ha en dyktig håndverker, som virkelig brenner for den jobben han gjør så er det uten tvil Kasem. Han er Serviceminded og kunnskapsrik. Det er ingen ting han ikke kan fikse, for han fikser det meste stort og smått. Heia Kasem du har vært der for alle når de trenger deg, så det å nominere å gi deg vår stemme er det minste vi kan gjøre for du er å fortjener Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Ali Torreto

10. mai 2019

Kasem Youssef; vet ikke hvor jeg skal starte. Spotlights?brytere?varmekabler? Alt innenfor elektro han gjør det i blinde. Når han monterer spotlights og smiler. Da du sitter å tenker at smilet hans kunne vært en egen spotlight, når det skinner så sterkt. Uten tvil vil jeg nominere han for Norges hyggeligste håndverker, fordi det er ingen som han innenfor dette yrket!

Nominasjon av Ali Rizvi

18. mai 2019

Kasem er flink og effektiv i sitt arbeid. Samtidig som en av de hyggeligste håndverkere. Denne kombinasjonen gjør at arbeidet blir perfekt, samtidig som kunden verdsetter det Kasem gjør. Han er desidert den beste til å få tittelen.

Nominasjon av Carsten Haugen

20. mai 2019

Kjempe kar. Stiller alltid opp og er bestandig blid

Nominasjon av Usman Munir

21. mai 2019

Hadde denne karen på besøk. Syntes han var helt rå og ikke minst proff. Denne mannen kan greiene sine!

Nominasjon av Fatima Ataya

21. mai 2019

han er dyktig og presis i jobben sin og anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Jamil Ali Ataya

23. mai 2019

Kasem er den beste og den hyggeligste elektrikeren/håndverkeren i hele Norge. Han fortjener den prisen mer enn alle! Alltid smilende og gjør alltid en fantastisk bra jobb! Veldig hyggelig og for deg alltid til bra humør.

Nominasjon av Kashif Saleem

23. mai 2019

Øye for detaljer og stolt av jobben sin! Kasem setter standarden for norske håndverkere! Kasem er godt kjent i bransjen med gode referanser, stem på Kasem!

Nominasjon av Zaynab Ataya

23. mai 2019

Utrolig flink, seriøs og profesjonell elektriker. Stiller opp 100% og har alltid et smil på lur. Anbefales på det sterkeste da det er akkurat slike mennesker vi trenger ut i arbeidslivet.

Nominasjon av Haakon Gonzalez

23. mai 2019

Hyggelig og superflink elektriker/ håndverker som alltid hjelper til med små og store problemer, selv etter lange dager på jobb. Kasem er imøtekommende og profesjonell i sitt arbeid. Kasem fortjener å vinne tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kristian Perez

24. mai 2019

Hvor skal man starte? Kasem er ikke bare fantastisk i yrket sitt, men også som person. Han stiller alltid opp for familie og venner, han er den som kommer når du trenger han! Håper at alle får se dette nå, da han virkelig fortjener å bli anerkjent for den jobben han gjør og mer. Heia Kasem! Takk for alt, håper på mere samarbeid i fremtiden, du er et flott menneske!

Nominasjon av Therese Helen Perez

25. mai 2019

Han er Norges hyggeligste og flinkeste elektriker!

Nominasjon av Fernando perez alonso

25. mai 2019

Kasem har utført flere jobber hos oss. kom når han hadde avtalt. Profesjonellt arbeid. Jeg har ikke opplevd så flink elektriker som Kasem.

Nominasjon av Wafaa Daher

25. mai 2019

Når vi trengte en elektriker, fikk vi anbefalt Kasem, han kom tok en befaring og ga oss det beste resultatet vi kunne drømme om. Han kom med anbefalinger underveis, ga oss råd og gjorde jobben etter forskriftene, men det aller viktigste var selvfølgelig måten han gjorde jobben på, profesjonelt, punktlighet og ikke minst holdningen hans under arbeidet! La meg spørre dere hva fagfolk er? Fagfolk kjennetegnes først og fremst av at de har formell og dokumentert kompetanse innenfor et fagområde. Her har Kasem dette i elektriker faget. Det betyr at han har en formell utdanning i bunn og selvfølgelig har gått gjennom en læretid og fått svennebrev/ fagbrev som dokumenterer denne fantastiske kompetansen som denne unggutten har fått innen så kort tid! Han er 26 år gammel og har mange år igjen, et forbilde for de ungdommen der ute. Håper dere kan gi han deres stemmer, og jeg vil gi han mine varmeste anbefalinger.

Nominasjon av Michael Z

26. mai 2019

Flink elektriker med glimt i øyet og stolthet for faget. I framtiden skal vi jobbe sammen;)

Nominasjon av Sandra tawil

30. mai 2019

Kasem er en veldig dyktig elektriker med god faglig kunnskap. Han stiller alltid opp med et smil om munnen om man trenger en elektriker. Heia kasem

Nominasjon av waled al-zayadi

3. juni 2019

Uten tvil er dette Norges desidert hyggeligste ELEKTRIKER! Alltid et smil på lur, og ingen utfordring er for stor. Er løsningsorientert og setter kundens tilfreds i fokus hver eneste gang. Tar med seg et godt humør som sprer seg, og gjør hele jobben til en koselig affære !

Nominasjon av Mohammad Ali Koteich

6. juni 2019

Kasem er en kjernekar! Har brukt hans tjenester ved flere anledninger, og han har aldri skuffet! Dette er en elektriker som er full av energi, kreativitet og pågangsmot! Kasem har en utrolig positiv holdning som gjør at man enkelt kan stole på at han kommer til å gi alt for å få jobben gjort riktig! Norges hyggeligste håndverker? Lett!

Nominasjon av nahom rstom

6. juni 2019

Kasem er en meget dyktig å presis håndverker. Det er en glede å jobbe sammen med han. Er det noen som fortjener førsteplassen så er det Kasem.

;