Therese E. Anderson

Therese E. Anderson

Nominert den 12. juni 2019

Kategori: Mur & Betong

CCD Eiendomtjenester

randaberg, rogaland

52.
plass totalt
1000
finaliststemmer
485
stemmer
16
nominasjoner

Finalist Therese Anderson: – Det er helt magisk, rett og slett bare fantastisk.

Therese Anderson (30) har jobbet som murer i over 12 år. Nå jobber hun i CCD Eiendomstjenester, hvor hun selv er deleier.

– Jeg tror jeg egentlig begynte på yrkesfag for å bli tømrer, men så fort jeg begynte å få litt innsikt i byggfagene, forelsket jeg meg rett og slett i murerfaget, sier finalisten.

Det var kanskje ikke helt tilfeldig at Anderson skulle ende opp som akkurat murer. I tillegg til å ha bygd hytter siden hun var liten, kan det også ligge noe i genene.

– Jeg har en bestemor som har lagt fliser i hele huset sitt. Hun er 70 år i dag og står og legger skifer på pipa si nå, så det må jo komme fra henne, forteller hun.

En viktig kampanje

Therese ble nominert av en kunde hun hadde lagt fliser over kjøkkenbenken for. Hun er glad for å være nominert, og synes Norges Hyggeligste Håndverker er en viktig konkurranse for hele håndverkerbransjen.

– Det finnes så mye rart der ute, for det er dessverre mange useriøse aktører. Derfor er det så viktig at de som er flinke og har yrkesstolthet blir fremhevet. Det trengs virkelig, sier hun.

Selv synes hun det er gledelig å komme til finalen:

– Det er helt magisk, rett og slett bare fantastisk. Det var nesten sånn at jeg begynte å gråte når de ringte og sa jeg var nominert. Det er så gøy at kunder, noen du ikke har kontakt med utenom jobben, har gått inn og nominert meg, det er fantastisk rørende, sier Anderson overveldet.

Her kan du stemme på Therese Anderson

Nominasjon av

12. juni 2019

Veldig hyggelig, løsningsorientert, blid og pålitelig.

Nominasjon av Morten Frøiland

13. juni 2019

Den beste og flinkeste!

Nominasjon av Bente sunde erga

13. juni 2019

Gode Therese:-) Alltid blid og god:-)

Nominasjon av Cecilie s Erga

13. juni 2019

Møter alltid opp med et smil, elsker jobben sin. Utstråler yrkesstolthet. Utfører arbeidet nøyaktig og profesjonelt. Kvalitetbevisst, løsningsorientert og har øye for detaljer. Kunden i fokus. Therese er uten tvil den beste!

Nominasjon av Christian Erga

14. juni 2019

Sinnssykt dyktig!!

Nominasjon av Nina Løyning Pettersen

15. juni 2019

Therese, flink og alltid like blid!

Nominasjon av Sissel Sørensen

20. juni 2019

Fantastisk hyggelig jente. Alltid blid og fornøyd.

Nominasjon av Bente Lill Halvorsen

7. august 2019

Flott arbeid utført med et smil????????

Nominasjon av Marianne Bjerga

7. august 2019

Hyggelig, pålitelig og dyktig!

Nominasjon av Ronny Gresdal

7. august 2019

Meget bra jobb. Punktlig å pålitelig. Enkel å snakke med. Og enormt kjekk.

Nominasjon av Sharron younger

20. august 2019

Den beste servicen ever ig ikke minst flott arbeid

Nominasjon av Thomas-André Ingvaldsen

22. august 2019

Therese har hjulpet oss med forberedelse av kjøkkenrom før nytt kjøkken samt listing i leiligheten vår. Therese er utrolig hyggelig og svarer raskt på henvendelser du kommer med. Andre bedrifter jeg har vært i kontakt med har aldri kontaktet meg tilbake eller hadde svært lang ventetid. Therese derimot er svært rask i henvendelsene, hun og hennes team får ting gjort så snart du er klar. Therese er hyggelig i både telefon og på e-post og kommer med forslag til gode løsninger dersom du er usikker. Kan varmt anbefale Therese til andre som har et prosjekt i hjemmet.

Nominasjon av Kim Erlend Kvalsund

22. august 2019

Brukte Therese på en del arbeid 2016-2018. Veldig serviceinnstilt, løsningsorientert og flink dame!

Nominasjon av Maren Charlotte Abrahamsen

22. august 2019

Therese er en dyktig murer og en veldig hyggelig og imøtekommende dame. Hun er flink i sitt fag og lytter til kundenes behov og ønsker. Hun yter god kundeservice og strekker seg langt for å gi kundene et resultat de blir fornøyde med og som hun selv kan være stolt av. Therese er alltid blid og jordnær og møter sine kunder med en positiv energi.

Nominasjon av Christel

22. august 2019

Dyktig!

Nominasjon av Lene Nybø

22. august 2019

Therese er en veldig dyktig murer! Hun har tatt bad, kjøkken og vaskerom hos oss. Vi er kjempe fornøyde med resultatet! Therese yter en super service som gjør at jeg som kunde føler meg trygg på at arbeidet blir gjennomført som avtalt, og til avtalt tid. Hun er lett å snake med, kommer til avtalt tid, har gode ideer og innspill og utfører arbeidet nøye (er opptatt av detaljer og at utførelsen skal se pen ut). I tillegg er hun smilende og i godt humør i møte med kunden.

;