Finalist Ingrid Bolli: – Det betyr mye at såpass mange synes jeg gjør en god jobb

Ingrid Bolli er opprinnelig fra Eide på Nordmøre, men jobber skift på Flekkerøy i Kristiansand der hun er maskinførerlærling i AF Gruppen. På jobben er hun så blid at ingen av kollegene klarer å forstå det.

– Jeg er jo bare meg selv, men jeg liker ikke å se at folk har en dårlig dag og prøver å lyse opp dagen for andre. Ellers så er jeg egentlig alltid blid, smiler og flirer hele tiden. Det skal mye til for å gjøre meg sur, for å si det sånn, sier Bolli smilende.

Håndverkerblod i årene Bolli har ikke tatt et yrkesvalg som er klassisk for kvinner, men hun har aldri opplevd at det er et hinder å være kvinne og maskinfører.

– Jeg er jo på en måte oppvokst i et håndverkermiljø. Både pappa og stefar har jobbet i anleggsbransjen, så man kan si at jeg har det litt i blodet, sier Bolli.

Bolli er en av lærlingene som har fått flest stemmer i kampanjen så langt. Olaf Lingjærde er en av de som har nominert Bolli og han skriver:

“Alltid blid og hyggelig i møte med andre. Et skikkelig forbilde for å fremme kvinner og lærlinger i bransjen!” For Bolli betyr det mye å komme til finalen.

– Det betyr mye at såpass mange synes jeg gjør en god jobb. Jeg trodde ikke jeg skulle komme så langt, men det er veldig motiverende å se alle de som har tro på meg og synes jeg gjør en god jobb, sier Bolli.

Her kan du stemme på Ingrid Bolli

;