Finalist Therese Anderson: – Det er helt magisk, rett og slett bare fantastisk.

Therese Anderson (30) har jobbet som murer i over 12 år. Nå jobber hun i CCD Eiendomstjenester, hvor hun selv er deleier.

– Jeg tror jeg egentlig begynte på yrkesfag for å bli tømrer, men så fort jeg begynte å få litt innsikt i byggfagene, forelsket jeg meg rett og slett i murerfaget, sier finalisten.

Det var kanskje ikke helt tilfeldig at Anderson skulle ende opp som akkurat murer. I tillegg til å ha bygd hytter siden hun var liten, kan det også ligge noe i genene.

– Jeg har en bestemor som har lagt fliser i hele huset sitt. Hun er 70 år i dag og står og legger skifer på pipa si nå, så det må jo komme fra henne, forteller hun.

En viktig kampanje

Therese ble nominert av en kunde hun hadde lagt fliser over kjøkkenbenken for. Hun er glad for å være nominert, og synes Norges Hyggeligste Håndverker er en viktig konkurranse for hele håndverkerbransjen.

– Det finnes så mye rart der ute, for det er dessverre mange useriøse aktører. Derfor er det så viktig at de som er flinke og har yrkesstolthet blir fremhevet. Det trengs virkelig, sier hun.

Selv synes hun det er gledelig å komme til finalen:

– Det er helt magisk, rett og slett bare fantastisk. Det var nesten sånn at jeg begynte å gråte når de ringte og sa jeg var nominert. Det er så gøy at kunder, noen du ikke har kontakt med utenom jobben, har gått inn og nominert meg, det er fantastisk rørende, sier Anderson overveldet.

Her kan du stemme på Therese Anderson

;