Hyggelige premier til Norges Hyggeligste Håndverker

Det skal lønne seg å være hyggelig og i kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker ønsker vi å gi alle de dyktige fagfolkene i bransjen den positive oppmerksomheten de fortjener.

Det å bli kåret til Norges hyggeligste håndverker er en utmerkelse som henger høyt i bransjen, men vinneren får mer enn bare heder og ære.

Årets hovedpremie har en totalverdi på ca. 250 000,-. Vinneren stikker nemlig av med intet mindre enn 3 års fri leasing av en Volkswagen Transporter eller Caddy, levert av Harald A. Møller. Vinneren står selv fritt til å velge modell og får i tillegg valgfritt fabrikkmontert utstyr til en verdi av inntil 50 000,-, vinterhjul og service- og vedlikeholdsavtale.

I tillegg til bil får Norges Hyggeligste Håndverker også ferdig montert bilinnredning fra Würth tilpasset vinnerens eget behov! Premien har en verdi inntil 75 000,-.

Riktig verktøy av god kvalitet er en forutsetning for enhver håndverker, derfor stikker årets vinner av med et gavekort til en verdi av 10 000,- på varer fra Hultafors, samt et gavekort til en verdi av 10 000,- på varer fra TOOLS. Begge to er ledende aktører innen utstyr for håndverkere som krever det lille ekstra.

Vinneren for også en overraskelsespakke til en verdi av ca 10 000,- fra Norsk Byggebransje, som er bransjenettstedet med et positivt fokus på håndverksbransjen.

Telefonen til populære håndverkere står sjelden stille. Bedriften hvor årets vinner jobber får derfor et mobilabonnement til en verdi av 15 000,- fra Talkmore Bedrift.

Totalverdien på alle premiene er 370 000,-. Det lønner seg å være hyggelig!

Fortsett med å nominere hyggelige håndverkere og gi de den oppmerksomheten de fortjener!

Nominer en hyggelig håndverker nå!

Partnere & Sponsorer