Ida Meldgaard

Ida Meldgaard

Nominert den 25. april 2022

Kategori: Rørlegger

Comfort Lier

øvre eiker, viken

19.
plass totalt
1004
stemmer
22
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Ida Meldgaard

Del video

Nominasjon av Mari Stormark Helland

25. april 2022

Ida er vaksenlærling i rørleggerfaget. Veldig engasjert og dyktig i det ho gjer. Ein kjempeambassadør for faget og ein inspirerande person.

Nominasjon av Javier Amoros

26. april 2022

Ida er veldig hyggelig å jobbe med!!

Nominasjon av Katarina solend

27. april 2022

Ida er en jente jeg er så heldig å ha blitt kjent med. En blid, imøtekommende og rå jente som bruker mye av sin tid til å fremme faget sitt på SoMe. Og hun gjør det med en så stor glede. Det er ikke vanskelig å se hun brenner for yrket sitt. Og er virkelig stolt over faget. Heldig de kundene som får denne jenta hjem til seg. Dette er en person jeg virkelig unner å stå på pallen. For hun fortjener det virkelig.En ståpå jente! Heier på deg, Ida. Du er god som gull!

Nominasjon av Maria

27. april 2022

Hyggelig, imøtekommende og ikke minst ei råtøff dame!

Nominasjon av Ellen Hauff

28. april 2022

Ida er kunnskapsrik, tøff og super hyggelig!

Nominasjon av Thea Maria Rytterager

4. mai 2022

Ida Meldgaard setter standarden høyt når det kommer til kundeservice. Hun stiller opp, svarer på spørsmål og gjør det hun kan for at man skal føle seg trygg på rør bransjen. Hun gir av seg selv og har en helt egen forteller evne som gjør at jeg som kunde forstår hva og hvorfor man må gjøre det som skal gjøres, uten at jeg føler meg dum. Hun leverer alt det en håndverker burde strekke seg etter både innenfor fag kunnskap og menneskelighet. Jeg kan uten tvil si at hun fortjener å vinne.

Nominasjon av Grethe Andersen

7. mai 2022

Ida er ei superflink ung dame. Hun elsker faget sitt og promoterer det på en super måte, særlig via SoMe. Ida er oppvokst på gård sammen med sine søsken som alle er brødre, noe som har gjort at hun har bena godt plantet på jorden og har lært henne å være tøff, kreativ, omtenksom og hjertegod. Ida fortjener å vinne hele greia siden hun virkelig gjør en stor jobb for å rekruttere unge og særlig jenter til håndverker yrket. Ida har familie og er mamma til 2 søte små som hun i tillegg til jobb, venner og familie tar godt vare på <3

Nominasjon av Kenneth Torgersen Juvet

7. mai 2022

Jeg har aldri møtt Ida ansikt til ansikt. Men det er noe jeg ønsker i fremtiden. Men Ida har et rykte på seg som lyder «Ida er en dyktig og kjempe blid rørlegger» har man det ryktet på seg så er en nominasjon lett å gi! Jeg heier på Ida!

Nominasjon av Monica Thomassen

12. mai 2022

Rett og slett ei utrolig hyggelig dame med mye kunnskap om faget sitt.

Nominasjon av Saud alabdsalih

20. mai 2022

Dette er en god ambassadør for sitt fag. Ikke bare fagmessig utfører hun gode jobber, men hun viser det til hele verden. Jeg vet at hun har rekruttert flere jenter til å velge rørleggeryrket, noe som blir satt pris på. Hun er åpen om dyskalkuli, og at man fint kan jobbe til tross for en diagnose. I tillegg til å legge tida si i SoMe, gir hun blod i tillegg til å ha to barn. Jeg heier på Ida, og det hun står for.

Nominasjon av Mina Farmen

23. mai 2022

Ida er utrolig hyggelig og brenner for yrket sitt. Hun er god på å vise andre hvordan det er å bli rørlegger i voksen alder og være voksenlærling. Hun har inspirert mange andre voksne til å gå i samme spor!

Nominasjon av Vilde Bjørnås

23. mai 2022

Ida er ei utrolig hyggelig jente som virkelig bryr seg om jobben og kundene sine. Hun tar seg også tid til å svare på spørsmål om rørleggeryrket og er en pådriver til å verve flere kvinner i rørfaget.

Nominasjon av Ane Mendel

23. mai 2022

Bra forbilde for den neste generasjon håndværkere. Ryddig og erlig! Kvik i haude, snill og kjempe hyggelig!

Nominasjon av Martine Kristiansen

23. mai 2022

Ida er ei jordnær dame som hverken bryr seg om hva andre tenker eller lar seg pirke på nesa, men passer alltid på å være hyggelig med alle! Hun har oppnådd veldig mye ved å være 100% seg selv. Ei dame som fortjener å vinne!

Nominasjon av Vanessa Rogstad

24. mai 2022

Jeg nominerer Ida ikke bare som Norges hyggeligste, men også som Norges blideste håndverker. Hun er alltid flammende engasjert når hun snakker om faget sitt og elsker det hun gjør. Ida er full av energi og sprer glede rundt seg med sitt positive og optimistiske vesen.

Nominasjon av Hussein El Haddaoui

26. mai 2022

Dette er en kvinne som virkelig har en yrkesstolthet som ikke mange har. Hun er superhyggelig og 100% snill. Hun viser frem hvordan en super rørlegger skal være på SoMe, slik at mange kanskje har lyst til å begynne som håndverker. Noe jeg personlig synes er veldig viktig da alle vet at det er stor mangel på håndverkere i Norge. Lykke til Ida, jeg heier på deg. Mvh Hussein El Haddaoui Norges Hyggeligste Håndverker 2021.

Nominasjon av Anne Catrine Windsand Gjestemoen

26. mai 2022

Ida er en jordnær og imøtekommende håndverker. Hun stiller ofte opp med råd over nett når det trengs, og gjør sitt ytterste for å innfri med service. En veldig hyggelig rørlegger som er stolt av yrket sitt. Heier på deg, Ida!

Nominasjon av Eli H. Heyerdahl Eide

30. mai 2022

Jeg har blitt kjent med Ida fordi hun, umiddelbart når hun ble lærling, engasjerte seg i Ingeborg-nettverket som jobber for å rekruttere flere kvinner til rørbransjen. Raskt forsto jeg at Ida var et sprudlende JA menneske og da var ikke veien lang til å få henne med som rørambassadør for BLI Rørlegger. Ida har vært med på podcastinnspilling i Bare Rør podden og sa ja til å snakke om åvære lærling påBygg Reis deg. Hun er kåret til årets «rørfluencer» av Comfort kjeden og rocker tictok som rørlegger og synlig rolle ideell. Hadde flere håndverkere vært som Ida ville enda flere valgt denne karriereveien også, tror jeg!

Nominasjon av Ingrid Evavold

3. juni 2022

Ida er et flott forbilde og en super rollemodell. Hun bidrar til å framsnakke rørlegger faget og viser at dette er et fag som passer jenter, på lik linje med gutter. Hun benytter flere sosiale plattformer, som gjør at hun når frem til mange. Og jeg er sikker på at du bidrar til at flere jenter velger å bli rørlegger.

Nominasjon av Amalie Lepsøy Hansen

3. juni 2022

Ida er ein stor inspirasjon for andre jenter som lurer på håndverk bransjen, ho er ei dama med bein i naso og virkelig brenner for yrket!

Nominasjon av Elin Gallefoss

5. juni 2022

Ida ei fantastisk blid og dyktig rørlegger som bidrar til å inspirer andre jenter til å velge utradisjonelt med sin framvisning av faget sitt på SoMe. Dette gjør ho til en god representant for rørleggerfaget og som dame i mannsdominert yrke der vi trenger mange flære damer. Ho fortjener virkelige å være nominert og få mange stemmer som ho er med konkurransen om å blir den neste Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Ida Meldgaard

6. juni 2022

Godeste Tømrer-Elin som jeg kjenner henne som. Ei dame med bein i nesa, og som virkelig er med å heier frem alle i bransjen, men strekker dog ut en hånd ekstra for å heve damene litt høyere. Elin er ei dame med hjerte av gull, og hodet av stål. Jeg heier på Elin som Norges hyggeligste, da hun ikke bare stiller seg selv i senter, men og heier på de rundt seg. HEIA ELIN. Du er fantastisk!

Partnere & Sponsorer