Jens H. Nilssen

Jens H. Nilssen

Nominert den 25. april 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

YESWOOD AS

tønsberg, vestfold og telemark

27.
plass totalt
805
stemmer
17
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Jens H. Nilssen

Del video

Nominasjon av Camilla Cox Barfot

25. april 2022

YesWood Jens er en enormt flink håndverker til fingerspissene! Han viser en side av bransjen som man bare kan beundre! Med sin kreativitet, nøysomhet, stolthet, kjærlighet og klokhet som han legger ned i sitt arbeid samt ovenfor sine kunder er fantastisk!! Han tar imot bestillinger du kanskje selv ikke klarer å sette ord på, men han svinger hodet rundt å lager det akkurat slik du hadde sett det for deg. Han tar så utrolig godt vare på sine kunder, fantastisk trivelig, en håndverker med et enormt hjerte! Velger man han som håndverker, er du som kunde meget godt ivaretatt å produktet oser av kunnskap og kjærlighet!! Han er en enorm inspirasjon! Han fortjener dette så inderlig!!

Nominasjon av Jens Nilssen

25. april 2022

Lidenskapelig interessert i treverk og unikt interiør!

Nominasjon av Una

26. april 2022

Han er og alltid har vært min største inspirasjon helt siden vi møttes for første gang. Jeg har aldri møtt en mer kreativ og løsningsorientert person enn Jens. Han finner ALLTID løsninger andre ikke kan tenke på. Hans hobby vokste til drømmejobben som kler ham så veldig godt. Treverk er hans lidenskap! Og ikke minst, for et hjerte dette mannen har!! Han er snill, omsorgsfull og veldig hjelpsom. Er du kunde hos Jens, får du den best mulige opplevelsen.

Nominasjon av Anders Kanten

27. april 2022

Jens har hjertet på riktig sted og han er faglig sett utrolig god i yrket sitt. Firmaet hans har et sterkt fokus på gjenbruk og han er den type håndtverker som ikke bare smeller sammen byggesett fra grossisten. Dette er en ekte håndtverker og det mener jeg burde opp, frem og feires.

Nominasjon av Dina Viva

27. april 2022

Jens is a positive, responsive, helpful, very skilled carpenter, rich in new ideas. He deserves to be nominated for Norway's best craftsman!

Nominasjon av Felix Løndal Dolejs

27. april 2022

Beste håndverkeren jeg kjenner! Fått mange gode tips de gangene jeg har besøkt verkstedet hans. Alltid godt humør og veldig hjelpsom.

Nominasjon av Nikoline Sofie Kirkedam

4. mai 2022

Ingen fortjener denne mer enn Jens! Rådyktig, hyggelig, kreativ og serviceminded!

Nominasjon av Live Lepperød

5. mai 2022

Finsnekker Jens i Yeswood er en super driftig og fantastisk koselig håndverker. Han lager de fineste treprodukter. Trefjøler, brett, vinholdere og hundeskåler, og små koselige juletrær i tre. De fikk bein å gå på på julemarkedet vårt på Tolvsrød. Det var stort sett kø foran boden til Yeswood-Jens. Vi er mange som setter pris på finsnekker’n vår og vi på Tolvsrød syns absolutt han fortjener prisen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kjartan Swift Farnes

5. mai 2022

Jens er veldig personlig og er opptatt av kundens behov og ønsker. Han gir seg ikke før han er i mål. Det er slik alle håndverkere burde opptre. Heia Jens!

Nominasjon av Dzidra

6. mai 2022

Jens loves to be a carpenter and does the job with great joy and precision. Norway's nicest man I know!

Nominasjon av Mareks Upmanis

9. mai 2022

Nice and creative!

Nominasjon av Ilgvars

10. mai 2022

Jens is the best! He deserves to win!

Nominasjon av Emma Balkhi-Foyn

13. mai 2022

Flink snekker!

Nominasjon av Olaf Tufte

23. mai 2022

Jens gjør de utroligste ting med alt han finner på sin vei. Med et smil, og en utrolig kreativitet. Høflig, punktlig, nøyaktig og er rett og slett en bra kar. Skikkelig hyggelig.

Nominasjon av Mia Idstad

3. juni 2022

Jens en svært dyktig møbelsnekker, som ikke bare ivaretar kunden og deres behov, men har et øye for design og løsninger.

Nominasjon av Marte Hermansen

12. juni 2022

Jensi er en alltid blid, kreativ og hjelpsom håndverker.

Nominasjon av Uģis Vīva

25. juni 2022

Jens is an accurate, dependable, skilled craftsman and a really nice person!

Partnere & Sponsorer