Jens H. Nilssen

Jens H. Nilssen

Nominert den 25. april 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

YESWOOD AS

tønsberg, vestfold og telemark

16.
plass totalt
1695
finaliststemmer
1807
stemmer
107
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Jens H. Nilssen

Del video

Jens Nilssen: – Det er flott å kunne leve av min hobby og min store lidenskap: Trær.

Det er ingen tvil om at interiør- og møbelsnekker Jens Nilssen er opptatt av trær. Han skaper flotte ting av dem, han nyter dem i naturen og han har til og med trær tatovert på ryggen! Allerede som 19-åring laget han sine egne møbler, men jobbet som plate- og sveisearbeider, før det en dag ble bråstopp:

Hukommelsen forsvant, men han overlevde.

– Jeg ble utsatt for en fryktelig ulykke. Jeg fikk en jernrist i hodet og ble stygt skadet, og hadde englevakt som gjorde at jeg ikke omkom. Men ulykken kostet meg hukommelsen min, jeg husker nesten ingenting av de årene før ulykken. Så idag er jeg 42, men jeg husker bare de siste 20 årene av livet mitt, egentlig.

Da Jens våknet opp etter ulykken, var det første han husket et piletre. Den sørgepilen som han lekte i som liten. Det var ingen tvil hos Jens; det var snekring og trær han skulle holde på med i livet sitt. Han begynte å snekre i det små, til han ble friskere og sterkere, ved siden av jobb i barnehage, men etter hvert forstod han at dette kunne bli et levebrød.

– Det ble en re-start av livet mitt, og noe jeg kunne klare fysisk. Det ble faktisk ren terapi for meg også, å skape fine ting av vakre trær for fine folk!

Velkjent og populær i nærmiljøet.

Jens er 100 % selvlært, med eget verksted og “snekkerbu” der han har salgsutstilling i gata der han bor, og der kunder stadig kommer for å titte, kjøpe, skravle eller bestille noe spesielt som bare Jens kan lage. Han er god til å kommunisere, og sier han snakker med kunden som om det er hans beste venn. Ofte gjelder det å finne DEN spesielle gaven til en person som har alt... og da blir det samtaler rundt mottakerens personlighet, interesser, behov etc.

Den perfekte gaven? Spør Jens!

Jens skreddersyr – eller snekrer, da, – gaver som blir mottatt med stor entusiasme og takknemlighet. Å kunne tilby kunden noe helt unikt, gir ham stor glede:

– Jeg hadde en kunde som bodde i et gammelt hus med sjøutsikt og ønsket seg en lounge sofa med organisk form. Jeg prøvde integrere stilen i huset og den vakre utsikten i møbelet, og det ble veldig vellykket, for kunden kom bokstavelig talt hoppende og dansende mot meg og var så fornøyd at hun viste sofaen frem til alle!

– Det var så rørende og flott å oppleve. Hun har en sofa ingen andre i verden har, og jeg klarte gjøre det lille ekstra for et menneske. Vinn-vinn, det! At det står helt unike møbler rundt omkring i de mange hjem, er jeg veldig stolt av.

– Jeg ser potensielle møbler og gaver overalt der jeg går, f.eks. kan et gjerde bli et fint bord – jeg kan lage hva enn kunden måtte ønske. Det er utfordrende og fint å bruke min kreativitet slik.

Jens har også en trofast kunde i roeren Olaf Tufte, som han har snekret blant annet utekjøkken, pergola og levegg for. I høst skal han lage vinkjeller for ham, en jobb som Jens gleder seg til. Og som betyr at han også mestrer og liker store snekkeroppgaver.

Kvalitet i høysetet - alltid.

– Å være finalist for andre året på rad er jeg veldig glad for og stolt av. Finalist plassen i fjor ga meg en god følelse av anerkjennelse og masse positiv påfyll av motivasjon. Og har også helt sikkert bidratt til mange nye jobber. Nå har jeg så mye å gjøre at jeg har kunnet ansette en verkstedmedarbeider på halv tid via Nav. Hun er ryddig, engasjert, uredd og talentfull. Vi er et veldig bra team!

Fritid blir det ikke så mye av, men familielivet med kone og barn gleder han seg over, og ikke minst synes han det er gøy at barna allerede er opptatt av volleyball i en alder av bare 4 og 6 år. Spesielt eldstemann. For den interessen kommer nok fra pappa Jens, for volleyball er også en lidenskap han har, ved siden av trær:

– Ja, jeg var frivillig trener i volleyball i flere år, for ungdomslag og damelag. Nå er jeg og to andre trenere for minivolleyball laget, der min eldste også er med, han er faktisk et balltalent!

Gleder seg til fest!

Nå nærmer finalekvelden seg, og Jens forteller at han ikke kunne tro sine egne øyne da han til slutt endte opp med hele 107 nominasjoner og 1806 stemmer før finaleperioden – og i tillegg nå er finalist! For annen gang!

– Ja, det var utrolig hyggelig å bli nominert igjen, og å få enda flere nominasjoner og stemmer enn i fjor. Jeg jobber jo stort sett bare lokalt og har ikke et veldig stort nettverk, så det må jo bety at det er mange kunder som på denne måten vil vise at de setter pris på det jeg gjør, og det varmer.

– Nå gleder jeg meg til finalefesten som er inspirerende i seg selv, og håper kåringen får mye oppmerksomhet i mediene. Det er en viktig kåring for håndverksbransjen, som gir positivt fokus både for bedriften og kundene. Og som vil føre til at flere unge velger yrkesfag fremover, for det er et klokt valg for de aller fleste!

Klikk her for å stemme på Jens!

Nominasjon av Camilla Cox Barfot

25. april 2022

YesWood Jens er en enormt flink håndverker til fingerspissene! Han viser en side av bransjen som man bare kan beundre! Med sin kreativitet, nøysomhet, stolthet, kjærlighet og klokhet som han legger ned i sitt arbeid samt ovenfor sine kunder er fantastisk!! Han tar imot bestillinger du kanskje selv ikke klarer å sette ord på, men han svinger hodet rundt å lager det akkurat slik du hadde sett det for deg. Han tar så utrolig godt vare på sine kunder, fantastisk trivelig, en håndverker med et enormt hjerte! Velger man han som håndverker, er du som kunde meget godt ivaretatt å produktet oser av kunnskap og kjærlighet!! Han er en enorm inspirasjon! Han fortjener dette så inderlig!!

Nominasjon av Jens Nilssen

25. april 2022

Lidenskapelig interessert i treverk og unikt interiør!

Nominasjon av Una

26. april 2022

Han er og alltid har vært min største inspirasjon helt siden vi møttes for første gang. Jeg har aldri møtt en mer kreativ og løsningsorientert person enn Jens. Han finner ALLTID løsninger andre ikke kan tenke på. Hans hobby vokste til drømmejobben som kler ham så veldig godt. Treverk er hans lidenskap! Og ikke minst, for et hjerte dette mannen har!! Han er snill, omsorgsfull og veldig hjelpsom. Er du kunde hos Jens, får du den best mulige opplevelsen.

Nominasjon av Anders Kanten

27. april 2022

Jens har hjertet på riktig sted og han er faglig sett utrolig god i yrket sitt. Firmaet hans har et sterkt fokus på gjenbruk og han er den type håndtverker som ikke bare smeller sammen byggesett fra grossisten. Dette er en ekte håndtverker og det mener jeg burde opp, frem og feires.

Nominasjon av Dina Viva

27. april 2022

Jens is a positive, responsive, helpful, very skilled carpenter, rich in new ideas. He deserves to be nominated for Norway's best craftsman!

Nominasjon av Felix Løndal Dolejs

27. april 2022

Beste håndverkeren jeg kjenner! Fått mange gode tips de gangene jeg har besøkt verkstedet hans. Alltid godt humør og veldig hjelpsom.

Nominasjon av Nikoline Sofie Kirkedam

4. mai 2022

Ingen fortjener denne mer enn Jens! Rådyktig, hyggelig, kreativ og serviceminded!

Nominasjon av Live Lepperød

5. mai 2022

Finsnekker Jens i Yeswood er en super driftig og fantastisk koselig håndverker. Han lager de fineste treprodukter. Trefjøler, brett, vinholdere og hundeskåler, og små koselige juletrær i tre. De fikk bein å gå på på julemarkedet vårt på Tolvsrød. Det var stort sett kø foran boden til Yeswood-Jens. Vi er mange som setter pris på finsnekker’n vår og vi på Tolvsrød syns absolutt han fortjener prisen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kjartan Swift Farnes

5. mai 2022

Jens er veldig personlig og er opptatt av kundens behov og ønsker. Han gir seg ikke før han er i mål. Det er slik alle håndverkere burde opptre. Heia Jens!

Nominasjon av Dzidra

6. mai 2022

Jens loves to be a carpenter and does the job with great joy and precision. Norway's nicest man I know!

Nominasjon av Mareks Upmanis

9. mai 2022

Nice and creative!

Nominasjon av Ilgvars

10. mai 2022

Jens is the best! He deserves to win!

Nominasjon av Emma Balkhi-Foyn

13. mai 2022

Flink snekker!

Nominasjon av Olaf Tufte

23. mai 2022

Jens gjør de utroligste ting med alt han finner på sin vei. Med et smil, og en utrolig kreativitet. Høflig, punktlig, nøyaktig og er rett og slett en bra kar. Skikkelig hyggelig.

Nominasjon av Mia Idstad

3. juni 2022

Jens en svært dyktig møbelsnekker, som ikke bare ivaretar kunden og deres behov, men har et øye for design og løsninger.

Nominasjon av Marte Hermansen

12. juni 2022

Jensi er en alltid blid, kreativ og hjelpsom håndverker.

Nominasjon av Uģis Vīva

25. juni 2022

Jens is an accurate, dependable, skilled craftsman and a really nice person!

Nominasjon av Hans Olav Sørensen

5. juli 2022

Rett og slett en hyggelig og dyktig håndverker!

Nominasjon av Rita Jensen

5. juli 2022

Jens er alltid blid, hjelpsom og har fokus på kundenes behov og ønsker. Faglig dyktig snekker som fortjener å bli nominert.

Nominasjon av Henning Jordet

5. juli 2022

Jens er alltid positiv og imøtekommende. Går med på de merkeligste ideer man som kunde kan ha, og skaper flotte produkter som matcher behovet (og realismen i prosjektet). Alltid topp kvalitet og rask service.

Nominasjon av Anne-Sofie Corneliussen

6. juli 2022

En av våre hyggelige naboer!

Nominasjon av Rebekka Myrseth

7. juli 2022

Jens er utruleg dyktig i yrket sitt, ekstremt hyggelig og en verdig vinner!

Nominasjon av Victoria nilssen klevstad

7. juli 2022

Jens er den flinkeste jeg vet om, som lager de mest fantastiske tingene. Alt du kunne tenke deg, det fikser han. Super hyggelig også!

Nominasjon av Astrid Ødegård-Lid

7. juli 2022

En mann som brenner for yrket sitt og jobben sin og med et fantastisk øye for detaljer.

Nominasjon av Merete

7. juli 2022

Jeg har fulgt Jens og firmaet hans Yeswood lenge nå. Og blir hele tiden overrasket over alt det flotte og helt unike denne mannen lager! Ytterst få er så kreative som han. Du kan gi han en ide av hva du har tenkt deg. Også klarer han å trylle frem noe mye finere enn du kunne forestilt deg. Det er virkelig ingenting denne mannen ikke kan lage!

Nominasjon av Nanette Bjørnstad

7. juli 2022

Kjempe kreativ, unike produkter og flott håndverk!

Nominasjon av Kristin Thelle

8. juli 2022

Flott håndverk og person! Lager hva du ønsker.

Nominasjon av Mats Kittelsen

8. juli 2022

Dyktig og kreativ!

Nominasjon av Stener Vines

8. juli 2022

Han er rett og slett en fantastisk person!

Nominasjon av Raymond Oulie-Elstad

8. juli 2022

Dette er en trearbeider med sans for detaljer og det unike. Jeg har gleden av å ha flere av hans kreative verk. Ønsker du noe spesielt så er Jens den rette å kontakte. Stå på Jens!

Nominasjon av Ståle Brekke

8. juli 2022

Meget trivelig håndverker som lager det mest utrolige på bestilling i ekte trevirke.