Katarina Solend

Katarina Solend

Nominert den 25. april 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

NA bygg

horten, vestfold og telemark

6.
plass totalt
2900
stemmer
50
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Katarina Solend

Del video

Nominasjon av Ida Meldgaard

25. april 2022

Denne sprudlende bergenseren av et kvinnemenneske fortjener virkelig sin plass på podiet. Katarina bruker store deler av dagen sin på å klippe til, ta bilder og gjøre det hun kan for å dele budskapet sitt om tømrerfaget. Hun har over kort tid klart å få med seg en god følgergjeng på både Instagram, men og på Tiktok under "Blitømrer". Det er nok ikke uten grunn at Alexander Nygaard som vant i 2020 ønsker å ha henne med i sitt eget firma. Ingen dag er det samme uten å stikke innom storyen hennes der hun sprer glede bare med å starte dagen fra fergeturen over til Horten med det største smilet du kan tenke deg! Jeg er 100% sikker på at denne dama når utrolig langt. Og hun fortjener hvert eneste gode ord. Heier på deg!

Nominasjon av Heidi martinsen

25. april 2022

Super energisk, alltid blid og hyggelig, sprer masse glede rundt seg og God Arbeidsmoral. Og når hun i tillegg jobber hos tidligere Norges hyggeligste Alexander og broren sier det alt!

Nominasjon av Kristoffer Søgaard

25. april 2022

Ikke bare er Katarina en superdyktig tømrer. Hun er også utrolig flink til å profilere tømrerfaget. Jeg ble tidlig kjent med Katarina som lærling. Og fulgte henne frem til svenneprøven. Igjennom Opplæringskontoret for tømrerfaget egen kvinnegruppe KiT har Katarina hjulpet flere jenter frem til en læretid, og igjennom vår TikTok har hun profilert faget på en fin måte til tusenvis av seere. Jeg kjenner Katarina som ei super håndverker, og ei som aldri gir seg før hun selv og kundene er 100% fornøyd. Tømrerfaget trenger flere som Katarina. Og jeg håper hun blir værende i faget i mange år fremover!

Nominasjon av Alexander Nygaard-Andersen

25. april 2022

Min nominasjon faller helt klart på denne fantastiske jenta ! Etter og ha fulgt hun først i sosiale medier, fant vi fort ut at dette er en jente vi vil ha ansatt! Du står på døgnet rundt, står opp midt på natta mens folk gjerne venter 3 timer til for så og starte dagen med en kjempe smil om munnen og verdens mest positive energi! Kun ren glede over og få dratt på jobb og gjøre det du liker best♡ Det er en sann glede for oss i N-Andersen bygg, meg selv og kundene våres! Din arbeids moral, nøysomhet og lidenskap for dette faget syns godt og blir lagt merke til. Dessuten er du er stort forbildet for mange der ute! Vi har ikke bare fått en ansatt, men også en kjempe god venn jeg er stolt av. En egenskap du også har er at du lytter til de rundt deg, er der når man trenger det og stiller uansett opp hva enn det måtte være! Heia katsol som lyser opp hverdagene til alle:D

Nominasjon av Camilla Nygaard-Andersen

26. april 2022

Ei sprudlende og fantastisk dyktig håndverker som virkelig kan faget sitt. Hun står på døgnet rundt for alt og alle og har alltid et smil om munnen. Er det noen som virkelig fortjener denne tittelen er det denne flotte jenta som elsker jobben sin, er nøye, punktlig og flid i sitt arbeid. Møter alle med sitt blide og hyggelige ansikt hver eneste dag.

Nominasjon av Cato Nygaard-Andersen

26. april 2022

Er utrolig blid, energisk og nøye med alt arbeid hun utfører. Skaper masse godt humør blant sine medarbeidere og kunder samt veldig løsningsorientert i alt hun utfører.

Nominasjon av Steinar Nygaard-Andersen

26. april 2022

En fantastisk hyggelig og blid snekker som alltid har et smil om munnen. Hun er super dyktig og stiller alltid opp. Finner løsninger ingen andre kan og virkelig brenner for faget. Ei sprudlende, nøye og flittig håndverker som virkelig fortjener en slik tittel.

Nominasjon av Hilde skulstad

26. april 2022

Verdens mest positive, sprudlende, og kreative håndverker. Elsker å følge deg og din hverdag som tømrer!

Nominasjon av Asbjørn Fyllingslid

27. april 2022

Katarina er usedvanlig positiv og blid snekker med en enorm arbeidskapasitet. Jobber raskt og effektivt og er best i verden på å finne smarte løsninger på store og små utfordringer på et oppdrag. Hun fortjener virkelig å vinne denne utmerkelsen!

Nominasjon av Carina Baltzersen

28. april 2022

Denne jenta er ei skikkelig gladjente og arbeidsjern. Hun er oppe før fuglene for å gripe arbeidsdagen med et alltid godt humør.

Nominasjon av Martine Franck

28. april 2022

Så inspirerende, hardtarbeidende og flink. Omsorgsfull og tar eierskap til alle sine prosjekter. Både på jobb og privat. Full av energi og giverglede. Ingen over, ingen ved siden! En av de tøffeste damene i sin bransje.

Nominasjon av Mari Stormark Helland

28. april 2022

Katarina er et ekte bevis på at kjønn ikkje avgjer kva jobb du kan ha. Original og ein frisk pust i kvardagen. Denne dama beundrer eg. Ho har ei kjempe positiv framtoning og ho inspirerer både gutter og jenter til å velge yrkesfag.

Nominasjon av Sebastian Nygaard andersen

2. mai 2022

Er så heldig å jobber sammen med gladjenta Katarina. Hun er veldig flink i faget sitt og ikke minst veldig blid og hyggelig. Hun fortjener å vinne.

Nominasjon av Helene Napstad

3. mai 2022

Katarina er en ståpå dame med sitt sprudlende humør og er en stor gledesspreder. Hun elsker faget sitt og gjør alt for kunden og er kjempenøye i faget sitt. 5000 følgere på Instagram sier litt om hvor flink hun er. Hun fortjener å vinne og vise at damer klarer alt!!

Nominasjon av Silje Nygaard-Andersen

3. mai 2022

Ei fantastisk frøken som er primus motor for faget sitt. Et arbeidsjern som virkelig ånder for faget og sprer solstråler og glede rundt seg hele døgnet. Fantastisk på å fremme yrket. Hun fortjener hver eneste stemme som sankes inn.

Nominasjon av Cathrine Haug

4. mai 2022

Snakk om flink dame med bein i nesa. Brenner for faget sitt og er alltid sprudlende og blid. Hun fortjener å vinne!

Nominasjon av Stian Napstad Karlsen

5. mai 2022

Katarina er en fantastisk representant for kvinner i tømrerfaget. Som hun blant annet viser gjennom sin Instagram konto. Her møter vi en smørblid og positiv kvinne hver eneste morgen direkte fra ferja over til jobben hos NA Bygg i Horten. Katarina beviser gang på gang at kvinner og menn kan gjøre en like god jobb i et mannsdominert yrke.

Nominasjon av Kenneth Torgersen Juvet

7. mai 2022

Jeg hadde gleden av å møte Katarina på ByggReisDeg i fjord, og vi snakker ofte sammen. Katrina er et arbeidsjern til de grader! Super hyggelig og alltid med er smil om munn!

Nominasjon av Daniel Nygaard-Andersen

13. mai 2022

Katarina er ei fantastisk tømrer med et fantastisk godt humør! Hun er ekstremt nøye i faget og gir seg ikke før hun er 100% fornøyd! Vi er ekstremt heldig som har deg med på laget! Du er alltid hjelpsom, ydmyk og empatisk for de rundt deg, noe som er veldig positivt!

Nominasjon av Christofer Christensen

14. mai 2022

Heia, Katty!

Nominasjon av Kevin Markussen

16. mai 2022

Denne jenta er virkelig en humørspreder! Alltid et smil om munnen, og oser av positivitet! Hun er veldig dyktig og ikke minst et stort forbilde for jenter i bransjen! Fortjener virkelig heder og ære!

Nominasjon av Heidi aasvik martinsen

16. mai 2022

Snekkeren med sitt varme smil, hyggelig å være rundt, hjelper alle, sprer gleden hun har på jobb rundt til alle og på sosiale medier. Hun fortjener virkelig heder og ære!

Nominasjon av Hilde Elisabeth Meyer

19. mai 2022

Alltid blid, effektiv og løsningsorientert.

Nominasjon av Anne Hansen

20. mai 2022

Katarina er virkelig snekkeren med stor S. Hun tar alle sine følgere med storm og deler av sin tømrer hverdag hver eneste dag på sin Instagram profil. Ingen dag er den samme uten å følge denne flotte damen. Hun står på døgnet rundt for alt og alle. Med et stort smil om munnen uansett tid på døgnet. Er det virkelig noen som fortjener denne seieren er det henne. Hun er dyktig og nøyaktig og finner alltid gode løsninger om det er en hindring i veien. Heia Katarina!

Nominasjon av kjetil blomquist

26. mai 2022

Katarina er en fantastisk ambassadør for tømreryrket og en stor inspirasjon for andre.

Nominasjon av Saud

26. mai 2022

Katarina er et forbilde for jenter i byggebransjen, en sprudlende og blid jente. Viser sin hverdag som tømrer på Instagram.

Nominasjon av Arne Fredrik Holm

27. mai 2022

Katarina er en skikkelig flink håndverker. Alltid smilende og glad. Profesjonell og hyggelig med et vinnende vesen. Takk for hjelp med havneprosjektet vårt.

Nominasjon av Ingrid Røv

31. mai 2022

Katarina er et godt forbilde for tømrer yrket og fremmer en god arbeidskultur og ståpåvilje. God formidlingsevne og skaper glede gjennom å dele fra sin arbeidshverdag. Definisjonen på yrkesstolthet.

Nominasjon av Morten Danielsen

31. mai 2022

Veldig dyktig og alltid i godt humør!

Nominasjon av Svend Ruben Ervik

31. mai 2022

Katarina er helt ekstra. Ikke bare er hun en faglig god og løsningsorientert tømrer, men hun er blid, hyggelig og hjelpsom langt utover det jeg kan forvente. Hun drar aldri fra en jobb før den er 100 % ferdig og plassen er ryddet som avtalt.

Nominasjon av Linnea Nygaard Andersen

31. mai 2022

Katarina er et flott forbilde for de fleste innen sitt yrke, hun er veldig flink, hyggelig og sprer glede til alle rundt seg. Er så gøy å følge henne på sosiale medier. Får litt lyst til å velge yrkesfag. Katarina fortjener virkelig tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Partnere & Sponsorer