Nikolay Parvev

Nikolay Parvev

Nominert den 13. juni 2022

Kategori: Maler

PARVEV SERVICES

sola, rogaland

14.
plass totalt
3991
finaliststemmer
2026
stemmer
22
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Nikolay Parvev

Del video

Nikolay Parvev: – Å se kundenes store smil når jobben er utført, er like gøy hver eneste gang!

Nikolay er en imponerende håndverker som behersker det meste av håndverksfag, fra flislegging til bilmekanikk. Han er opprinnelig fra Bulgaria og elsker livet i Norge. Nikolay er blid som en sol og har alltid et vennlig ord, og ser alle rundt seg. Han hjelper mer enn gjerne til med hva enn det skulle være og når enn det skulle være.

Bygget opp selv på tre år

Nikolay bor på Sola i Stavanger og driver sitt eget firma. Han forteller at han er veldig stolt over å kunne si at han har et firma som går veldig bra og at han om ikke lang tid vil kunne tilby rundt 20 arbeidsplasser. Alt har han bygget opp selv på tre år. I 2023 har han planlagt et stort prosjekt og han forteller at han aldri mangler noe å gjøre.

I en av nominasjonstekstene kan vi lese:

“Han er så utrolig positivt og flink i alt han gjorde hos oss. Han er effektiv og smiler og finner beste løsningen. Jobben han gjør er utført med et smil, og alt han gjør er veldig bra og han passer på kvalitet og gir veldig bra service. Finner gode løsninger og passer på at kundene er fornøyd.”

Man skal tidlig krøkes

Nikolay er utdannet ingeniør, men han skjønte etter noen år at han ønsket å gjøre noe mer praktisk med kroppen og hendene. Interessen for håndverk og maleryrket fikk han i tidlig alder:

– Helt fra femårsalderen fikk jeg være med faren og farfaren min og hjelpe dem, de var begge håndverkere. Bestefar malte fly, og da kom malerinteressen min frem.

Nikolay forteller at han jobber hardt, er seriøs, kreativ og at han stiller opp for andre. Han utfører nesten alle typer arbeid utenom rørlegger- og elektrikerfag. Han er også en god bilmekaniker! Med så mange jern i ilden sier det seg selv at han ikke har mye fritid og han jobber ofte 12-15 timer. Når han ikke er på jobb hender det at han pusser opp og fikser ting hjemme.

– Om det er noe tid til overs så reiser jeg og samboeren min litt, og vi spiser ute, eller hun hjelper meg med et prosjekt i huset.

Elsker å gjøre folk “happy”

Nikolay er som nevnt bild som en sol og en av høydepunktene i hverdagen hans er å gjøre andre folk glade. Han setter stor pris på å kunne hjelpe folk med et problem eller å få det fint i hjemme deres. Å se kunders glede er for Nikolay mer motiverende enn betalingen. Han forlater aldri en jobb han ikke er 100 prosent fornøyd med og han lytter alltid til kundenes ønsker.

– Jeg er sosial og tar gjerne en kaffekopp og en prat med kundene, selv om det er litt vanskelig iblant med språket. Men et smil og vennlighet forstår alle på alle språk!

En fantastisk kåring

Om kåringen Norges Hyggeligste Håndverker sier Nikolay at han synes det er helt fantastisk at det finnes en kåring som gir håndverkerne mer selvtillit og anerkjennelse.

– Uten oss blir det jo ikke bygget noe i Norge, så dere trenger oss! Jeg tror kåringen også er viktig som inspirasjon til rekruttering av de unge.

Han forteller videre at han er så stolt av å være i finalen at det er vanskelig å forklare.

– Stolt og takknemlig. Jeg har blitt tatt så varmt imot av kunder og venner i Norge, og har alltid følt meg inkludert og verdsatt. Og nå å bli finalist på toppen av det hele er jo bare helt utrolig!

Klikk deg inn her for å stemme på Nikolay!

Nominasjon av Nikolay Parvev

13. juni 2022

Nikolay er en dedikert, hyggelig og serviceinnstilt maler. Han er alltid tilgjengelig og yter sitt beste for å tilfredsstille kunden.

Nominasjon av Tsvetanka Zankova Engen

14. juni 2022

Han er så utrolig positivt og flink i alt han gjorde hos oss.Han er effektiv og smiler og finner beste løsningen.Jobben han gjør er utført med et smil, og alt han gjør er veldig bra og han passer på kvalitet og gir veldig bra service.Finner gode løsninger og passer på at kundene er fornøyd.

Nominasjon av Rolv Engen

15. juni 2022

Veldig hyggelig, nøye og flink. Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Ragnhild

15. juni 2022

Utrolig hjelpsom og flink, var med meg og handlet det vi trengte for å legge gulv pga min mann var i Nordsjøen. Gulvet ble lagt utrolig fint og nøye. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Daniela Chuchukova

15. juni 2022

Alltid snill og smilende. Utfører arbeidet med stor presisjon og profesjonalitet. Veldig ansvarlig og positiv. Jeg anbefaler Nikolay på det sterkeste!

Nominasjon av Nina Ivanova Bradova

17. juni 2022

Anbefaler Nikolay på det sterkeste.

Nominasjon av David Owen Nicholls

17. juni 2022

Hyggelig fyr, punktlig og til å stole på. Alltid godt arbeid.

Nominasjon av Brebenel Venti

17. juni 2022

Veldig bra person. Gjør alt profesjonelt. Anbefaler ham på det sterkeste.

Nominasjon av Redzheb Redzhebov

18. juni 2022

Beste gutten. Han er en gutt uten noen feil.

Nominasjon av Goran Divic

18. juni 2022

En veldig snill gutt!

Nominasjon av Øistein J. Øverberg

20. juni 2022

Parvev la parkett og heltre gulv i ny bolig på tre etasjer. Han er fleksibel, imøtekommende, og veldig hyggelig å samarbeide med. Anbefales!

Nominasjon av Henning Osberg

20. juni 2022

Malte huset mitt, det var helt strøkent og uten søl.Kan trygt anbefales. Godt arbeid.

Nominasjon av Mihaela Koleva-Tsankova

20. juni 2022

Punktlig, effektiv og til å stole på. Kjempe god service. Anbefales.

Nominasjon av Tone stokke

21. juni 2022

Hjelpsom, hyggelig og 100% til å stole på.

Nominasjon av sigrid mcentire

24. juni 2022

Niki er verdens mest hyggelig håndverker. Faglig veldig flink, nøye, ønsker at kunden skal være fornøyd og påser at alt var som du ønsket! Kan virkelig anbefale Niki på det varmeste.

Nominasjon av Brebenel denis

24. juni 2022

Han er nummer1!

Nominasjon av Martin Yordanov

5. juli 2022

Accurate and fast in service. Very nice guy! Highly recommended !

Nominasjon av Naslyn Suan

6. juli 2022

The best and most hardworking.

Nominasjon av CHARMIE

7. juli 2022

Good worker... one of the best!

Nominasjon av Rosen Penev

18. juli 2022

Fast service and his company is working very clean and correct.

Nominasjon av Henning Stokke

21. juli 2022

Nikki stiller alltid til avtalt tid, gjør skikkelig arbeid og til rimelig pris. Og han hjelper gjerne til med andre ting, og uten å ta seg betalt. Alltid hyggelig og i godt humør.

Nominasjon av Jake Nolasco

22. juli 2022

Niki er den beste byggmestern på å fikse hva som helst! Denne fyren fortjener til å bli Norges beste og hyggeligste!