Robin Hundal

Robin Hundal

Nominert den 27. april 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

HUNDAL BYGG AS

oslo kommune, oslo

1.
plass totalt
5159
finaliststemmer
8368
stemmer
101
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Robin Hundal

Del video

Robin Hundal: – Jeg har alltid likt å ta ting fra hverandre og se hvordan de fungerer

**Tross sin unge alder har Robin rukket å etablere et eget håndverksfirma med 12 ansatte som går så det suser. Det blir mange lange dager og kvelder, men han elsker det han gjør, så han klager ikke. Han sørger samtidig for å ha litt fritid og trener nesten hver dag, dette er noe han er godt vant til med en fortid som bryter. Han er også glad i en kveld på byen med venner og å slappe av i de fine parkene i Oslo med forloveden. **

Mange jern i ilden

Etter videregående begynte Robin på en ingeniørutdanning og tok byggfag. Han endret med tiden retning og tok en mastergrad i industriell økonomi, men så tok snekkeryrket ham.

Robin driver sitt eget firma med 12 ansatte, Hundal Bygg. I tillegg er han også fast i komiteen for bygging av et nytt tempel i Oslo og han administrerer to SUBWAY restaurantene som foreldrene hans eier.

– Om dagen er jeg høyt og lavt og veldig tilstede på mine prosjekter. Jeg kan ikke sitte stille særlig lenge om gangen!

Bygget sitt eget hus

Robin forteller at siden han skrudde alt fra hverandre og utforsket alt han kom over som barn, da er det kanskje ikke så rart at det ble håndverker av ham. Under koronapandemien gikk firmaet han jobbet for konkurs og mange snekkere stod uten jobb. Robin grep da sjansen og startet eget firma. Firmaet går så det suser og det er nok j0bb til alle. Han og kollegaene hans har også bygget huset Robin nå bor i.

Mye av tiden går til planlegging og prosjektering, så Robin forteller at han iblant savner å bruke hendene og snekre selv, og å se hvor fint det blir. Han benytter de sjansene han får til å ta i et praktisk tak. Hjelpe folk med å skape deres drømmehjem er noe som motiverer ham veldig. Når mye av Robin sin tid går til planlegging og prosjektering synes han det er godt å vite at han har dyktige kollegaer som alltid leverer topp kvalitet på jobbene de gjør. Han forteller at de har et godt miljø på jobb og at de er gode venner.

Opptatt av de unge

Robin og hans firma har også et samarbeid med Kuben videregående skole, derfra får de elever som er studietrøtte på utplassering. Når de har elever på utplassering prøver de å motivere dem til å fullføre snekkerutdanningen. Robin tror at det er motiverende for studietrøtte elever å se hvordan yrket fungerer i praksis.

Robin har et varmt hjerte for de unge, og han er derfor også veldig glad for at kåringen setter fokus på lærlingene. Han tror at mange unge kan bli inspirert til å prøve seg som håndverkere gjennom kåringen. Han mener at de fort vil se at dette er et yrke med mening, der de lærer noe nytt hver dag.

Lytter alltid til kundene

For Robin er det viktig at alle føler seg sett. Han er opptatt av å lytte til kundene og hjelpe dem med å ta gode beslutninger. Han sørger også alltid for å ha et godt tillitforhold til kundene. Når alle er fornøyde, er Robin også fornøyd.

Det er spesielt en jobb Robin husker godt: De jobbet på et 400 kvm stort tilbygg på Vinterbro og hadde et stort tidspress, for bygget skulle stå klart til datteren i huset skulle gifte seg og feiringen skulle foregå der. Robin og kollegaene jobbet til alle døgnets tider og ble akkurat ferdig i tide. Og det ble veldig fint!

– Etterpå fikk jeg en sms med de fineste ord jeg tror jeg har lest om meg selv, fra en veldig glad og takknemlig far. Det var rørende, og den meldingen vil jeg huske lenge!, smiler Robin.

Klikk her for å stemme på Robin!

Nominasjon av Kristine Sana

27. april 2022

Utført arbeid hos meg med utrolig fagkunnskap og en av de mest hyggeligste jeg har vært bort i. Lærte meg ting samtidig som firma hans bygget.

Nominasjon av Harpartap Randhawa

27. april 2022

Supert gjennomført oppussing av subway Bogstadveien. Veldig hyggelige, profesjonelle og fleksible håndverkere som er engasjerte i arbeidet de gjør. Kjempe fornøyd med resultatet og gjennomføringen!!

Nominasjon av Dipshi Sharma Garcha

27. april 2022

Godt utført arbeid. Hundal Bugg var veldig dyktige, profesjonelle og ikke minst hyggelige. De var ekstremt lette å samarbeide med, og det var en fryd å ha dem på oppussing hos oss.

Nominasjon av Kirandip Kaur

27. april 2022

Ung gutt som har dedikert sitt hele liv for å gi kvalitet og godt håndarbeid til sine kunder, samt et godt arbeidsmiljø til sine ansatte. All tid og ressurser går til å tenke på nye, smarte løsninger rundt sitt arbeid.

Nominasjon av Sundeep Singh

27. april 2022

Stødig ung mann som bruker all tid og energi for gode, smarte løsninger for kunder og ansatte. Gir hele seg til sin jobb.

Nominasjon av Mohit Kumar Dhir

28. april 2022

Robin Hundal har både jeg og familien benyttet ved flere prosjekter. Jeg er kjempe fornøyd etter å ha montert spotlys i stue/kjøkken og alle soverom. Jeg ble forventningsstyrt på hva det ville koste og hvor lang tid det skulle brukes. Dette gjorde at innflytningen ble enklere enn jeg trodde. Min far har også nylig pusset opp både kjøkken og bad der Robin Hundal har levert på våre forventninger. Han er superhyggelig, tillitsfull og gjør som han sier.

Nominasjon av Pavan Sandhu

28. april 2022

Utrolig fornøyd med oppussingen av stuen! Robin og teamet er utrolig kompetente og dyktige i det de gjør. Robin er profesjonell, har gode ideer som han gjerne deler, er lett å få tak i når det trengs og ikke minst er han en solstråle! Jeg kommer uten tvil til å bruke Robin og Hundal Bygg igjen.

Nominasjon av Navdip Sandhu

28. april 2022

Hundal bygg anbefales på det varmeste! Robin er hyggelig, profesjonell og imøtekommende. Han gikk gjennom planen med meg og alt han trengte av avklaringer før han startet jobben. Robin og teamet hans utførte ett flott arbeid.

Nominasjon av Hareet

28. april 2022

Robin Hundal er utrolig proff og har en bred forståelse for fagfeltet sitt. Han følger opp sine kunder og er tett på sine ansatte. Anbefaler Robin og Hundal Bygg på det sterkeste.

Nominasjon av Varis Singh Khera

28. april 2022

Robin er Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Usman Ahmed

29. april 2022

Superhyggelig kar med løsningsorientert mentalitet. Faglig dyktig og tar utfordringene med et smil!

Nominasjon av Sandeep Singh Pandher

30. april 2022

Robin er en heelt rååå håndverker og fortjener helt klart denne prisen! Kjempehyggelig, jovial og leverer på tid og kvalitet!

Nominasjon av Kristin nguyen

1. mai 2022

Hyggeligste kar, veldig bra jobb!

Nominasjon av Simran Kaur Gill

1. mai 2022

Robin er en utrolig dyktig håndverker. Har benyttet Hundal Bygg AS for flere ulike prosjekter og arbeidet har alltid være vel utført og på tide. Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Kanwal

2. mai 2022

Verdens hyggeligste håndverker og for en fantastisk service! Anbefales på det sterkeste !

Nominasjon av Sujata Sharma

2. mai 2022

Robin eren dyktig håndverker!

Nominasjon av Abeyjit Randhawa

3. mai 2022

Kjempedyktig håndverker og en gledesspreder!

Nominasjon av Anu sidhu

4. mai 2022

Robin is amazing in his craft and deserves to be recognized!

Nominasjon av Balbir Kaur

5. mai 2022

Jeg har fått drømmekjøkkenet takket være Robin og teamet. De er utrolig hyggelige, profesjonelle og ikke minst dyktige. Alt ble gjennomgått og avklart før arbeidet startet. Kommunikasjonen var enkel og jobben fantastisk utført! Anbefaler Hundal Bygg på det sterkeste.

Nominasjon av Arun Singh

5. mai 2022

Dyktig håndverker som leverer etter det som er avtalt. Lett tilgjengelig og hjelpsom. Jeg er meget fornøyd med oppussing av leiligheten min.

Nominasjon av Rashpinder Singh

6. mai 2022

Robin er veldig hyggelig og utfører godt og profesjonelt arbeid av høy kvalitet. Fikk badet pusset opp av Hundal Bygg, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Robin og teamet er effektive, løsningsorienterte og punktlige. Kan anbefale Hundal Bygg på det varmeste!

Nominasjon av Kashif R Ahmad

6. mai 2022

Kommunikativ prosjektledelse,flinke håndverkere og konkurransedyktig betingelser er noe som gjør Robin til den beste Håndverkeren i Norge.

Nominasjon av Satinder Vir Singh

6. mai 2022

Robin er en flink og hyggelig løsningsorientert fagmann.

Nominasjon av Kamilla Berglund

6. mai 2022

Kan skrive under på at Robin er den hyggeligste håndverkeren – i det minste som jeg kjenner til. Han jobber alltid for at kunden skal bli fornøyd og setter seg selv og sine behov i andre rekke. Han sa til og med ja til å bidra inn i en oppgave om prosjektledelse som jeg skrev under mastergraden. Etter arbeidstid tok han seg tid til å stille til intervjuer og forklarte i detalj hvordan han jobber for å sikre vellykkede prosjekter hvor både kunden og hans ansatte er fornøyde.

Nominasjon av Kiran Garcha

6. mai 2022

Robin utførte oppussing på huset vårt på Oppegård. Meget fornøyd med arbeidet han og teamet hans utførte. Robin er profesjonell, hyggelig og pålitelig. Han dukker alltid opp med et smil om munn!

Nominasjon av Sofie Mauri

7. mai 2022

Robin har det lille ekstra som trengs for å gjøre prosjektet suksessfullt. Møter alltid opp med ett stort smil og holder deg oppdatert på hva planen er for dagen. Han kan faget sitt og er Norges hyggeligste utentvil.

Nominasjon av Julie Bergensen

8. mai 2022

Super flink håndverker som alltid leverer, han har pusset opp verandaen min ute og jeg er kjempe fornøyd

Nominasjon av Emma Carolla

8. mai 2022

Kjempedyktig og verdens hyggeligste snekker!

Nominasjon av Frode Pedersen

8. mai 2022

Superflink pga har gjort badet mitt til et drømmebad.

Nominasjon av Samuel Kristiansen

8. mai 2022

Robin er verdens hyggeligste og beste håndverker.

Nominasjon av Manjit kaur hayer

9. mai 2022

Robin hjalp oss å pusse opp huset på Oppegård rett før salg. Han fikk meg til å føle meg trygg hele veien og leverte kvalitet til avtalt tid og pris. Jeg ble utrolig imponert over denne unge gutten som har bygget opp sitt eget firma i så ung alder. Man skulle trodd han hadde vært i bransjen i flere år. Robin er virkelig et forbilde for de yngre som ønsker en karriere innenfor håndverkerbransjen. Han står på døgnet rundt med et stort smil om munn.

;