Nouh Yougil

Nouh Yougil

Nominert den 25. april 2023

Kategori: Elektriker

PROFF ELEKTRIKER AS

oslo kommune, oslo

11.
plass totalt
509
finaliststemmer
3022
stemmer
71
nominasjoner

Videohilsen til Nouh Yougil fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nouh Yougil: – Jeg er rett og slett født inn i håndverkerbransjen

Da Nouh fikk telefonen om at juryen hadde valgt han videre til finalen, kunne han ikke helt tro beskjeden han fikk.

– Jeg fulgte jo med, men så at jeg havnet lenger og lenger ned på lista. Det er litt flaut å mase på folk om å få stemmer, så jeg lot det bare gå sin gang, sier han.

Heldigvis var det en strategi som fungerte godt, og Nouh stiller nå som en av tre finalister i elektrikerkategorien!

Alltid tilgjengelig for store og små oppdrag

Nouh er en elektriker med et godt forhold til kundene sine, og forteller at noe av det de sier de liker best med han er at han alltid er tilgjengelig.

– Jeg svarer på telefonen. Uansett tidspunkt, samme om det er ferie eller helg. Kunden skal få svar når de kontakter meg!, sier han.

Noe av det beste Nouh vet er faktisk nødoppdrag som kommer midt på natta.

– Det er ekstra spennende, gliser han.

Håndverksfaget ligger i familien

Både faren og onkelen til Nouh er håndverkere, og selv har elektrikeren jobbet med faget sitt i seks år:

– Jeg er rett og slett født inn i bransjen, forteller han.

Interessen for å skape har han hatt hele livet, og det er nettopp på grunn av faren og onkelen sin at han fikk øynene opp for bransjen.

– Jeg har alltid elsket å få til ting, og å lage nye ting, sier han.

Med favorittverktøyet blåtanga plantet godt i verktøykassa stiller han alltid opp, enten det er på oppdrag for Proff Elektriker AS eller om han skal jobbe på et av eiendomsutviklingsprosjektene sine.

Mange gode nominasjoner har kommet inn

Det mangler ikke på nominasjoner til Nouh. Hele 71 nominasjoner har kommet inn. Den første nominasjonen skrev Bile Wabari. Her kommer komplimentene på rekke og rad:

“Nouh er en fantastisk person med en lidenskap for elektrofaget som inspirerer alle rundt seg. Hans engasjement og dedikasjon til faget er en sjelden egenskap som gjør han til en uvurderlig ressurs for hans bransje og samfunnet som helhet. Nouh er ikke bare en dyktig håndverker, men også en pålitelig og hyggelig person som er opptatt av å hjelpe andre og bidra til å skape et bedre samfunn.”

Elektrikeren blir beskrevet som en solid fagmann, som leverer et profesjonelt arbeid og som alltid er blid og positiv.

– Alle nominasjonene jeg har fått er så bra, og jeg så fornøyd med at folk har tatt seg tid til å skrive dem, sier Nouh.

Og hva gjør Nouh med bilen han kan vinne dersom han blir Norges Hyggeligste Håndverker i år?

– Den blir min faste arbeidsbil! Og den gamle bilen skal lærlingen min få, avslutter han.

Klikk her for å stemme på Nouh!

Nominasjon av Bile Wabari

25. april 2023

Nouh Yougil bedre kjent som Nouahbyggeropp på instagram er uten tvil Norges Hyggeligste Håndverker 2023. Nouh er en fantastisk person med en lidenskap for elektrofaget som inspirerer alle rundt seg. Hans engasjement og dedikasjon til faget er en sjelden egenskap som gjør han til en uvurderlig ressurs for hans bransje og samfunnet som helhet. Nouh er ikke bare en dyktig håndverker, men også en pålitelig og hyggelig person som er opptatt av å hjelpe andre og bidra til å skape et bedre samfunn.

Nominasjon av Iben Koubaa

25. april 2023

Nouh er en hyggelig mann og flink elektriker. Liker utfordringer og gjør jobben spennende. Jobber raskt og effektivt. Anbefaler han absolutt.

Nominasjon av Ali Mounji

25. april 2023

Nouh er uten tvil en av Norges beste elektrikere. Han har et øye for detaljer og leverer alltid på det han lover. I tillegg brenner han genuint for faget og er alltid interessert i å finne smarte løsninger for sine kunder. Han er alltid tilgjengelig og dukker opp med et smil om munnen hver gang. Absolutt Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Yassir Y

25. april 2023

Dyktig fagmann uten like. Nouh er presis, nøyaktig, pålitelig og ikke minst en jordnær person. Dette fortjener han :)

Nominasjon av Behar Kovaci

25. april 2023

En mann av sitt ord. Utfører jobben på en strålende måte og holder det han lover. Imøtekommende og pliktoppfyllende type som du kan stole blindt på!

Nominasjon av Nissrine A

25. april 2023

Nouh Yougil er en utrolig hyggelig, hardtarbeidende og dyktig elektriker. Han jobber døgnet rundt og gjør en innsats i alt. Han er en inspirasjon og lærer andre med seg gjennom sine erfaringer. Dessuten er han ærlig og har en stå-på-vilje uten like. JA - Nouh Yougil er Norges hyggeligste elektriker :-) Denne tittelen fortjener du!

Nominasjon av Noureddine Aissaoui

25. april 2023

Meget profesjonell elektriker, dyktig og hyggelig unge mann. Anbefales på det varmeste☺️!!

Nominasjon av Rubab Syed

25. april 2023

Jeg synes han er veldig profesjonell, dyktig og ærlig håndverker. Han er veldig hyggelig å samarbeide med.

Nominasjon av Emil Månsson

25. april 2023

Meget hyggelig og serviceinnstilt elektriker som er rask, ryddig og flink til å følge opp. Vi har brukt mange forskjellige elektrikere i firmaet opp gjennom årene men aldri møtt noen som er like hyggelig og blid som Nouh, så han fortjener å vinne denne.

Nominasjon av Saber Salim

25. april 2023

Har hatt flere kollegaer opp igjen årene men Nouh Yougil har virkelig skilt seg ut. Fantastisk elektriker som nå ikke bare er en håndverker men også en god venn.

Nominasjon av Atakishieva Elmira

25. april 2023

Veldig hyggelig ung mann. Jobbet hos oss under Ramadan, sult, tørst og lange arbeidsdager stoppet han ikke i å smile og holde humøret oppe. Nouh ER Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av El Mouatassim Koubaa

25. april 2023

Alltid blid og positiv til oppgaver. Sier aldri nei, men foreslår gode løsninger og utfører dem på en svært god måte.

Nominasjon av Mazen Gerges Aleid

25. april 2023

Profesjonell på sitt felt, han gjør det pent, raskt og effektivt.

Nominasjon av Shahid Hussain

25. april 2023

Fantastisk hyggelig og dyktig. Tar jobben seriøst og holder det han lover. Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Ismet Karakuyu

25. april 2023

Veldig flink på det han gjør utrolig hyggelig kom med ideer som vi ikke hadde tenkt og sluttresultat ble topp.

Nominasjon av Mathushan M

25. april 2023

Jeg ønsker å nominere Nouh, kjent som @Nouahbyggeropp på Instagram, til Norges Hyggeligste Håndverker 2023. Nouh er en dyktig elektriker og en profesjonell fagperson som alltid leverer kvalitet og utmerket kundeservice. Vennligst vurder hans nominasjon for denne prestisjefylte tittelen.

Nominasjon av Driss Chrifi-Alaoui

25. april 2023

Nouh er en hyggelig fyr med stor smil og meget god vennlig kundeinnstilling og samspill, anbefales på det sterkeste til gjennomføring av oppdrag og etterlater bestandig hyggelig og tilfredsstillende følelser hos sin kunde. Nouh fortjener uten tvil toppkarakter i kundebarometerskala. Sist men ikke minst er Nouh en dyktig elektriker, forståelsesfull og engasjert ungkar.

Nominasjon av Babak Muktar

25. april 2023

Som en eiendomsmegler som har hatt gleden av å samarbeide med Nouh, kjent som @Nouahbyggeropp på Instagram, vil jeg gjerne nominere ham til Norges Hyggeligste Håndverker 2023. Nouh er en imponerende elektriker som alltid leverer førsteklasses arbeid og ypperlig service. Kundene mine har gitt strålende tilbakemeldinger om Nouhs profesjonalitet og samarbeidsvilje. Hans engasjement for å sikre tilfredsstillende resultater er beundringsverdig. Jeg anbefaler sterkt at dere vurderer Nouh for denne ærefulle tittelen.

Nominasjon av Knut Anders Lindberg

26. april 2023

Innstallatør fagansvarlig: som installatør og fagansvarlig hos Proff Elektriker AS, ønsker jeg å nominere vår talentfulle elektriker Nouh, kjent som @Nouahbyggeropp på Instagram, for Norges Hyggeligste Håndverker 2023. Nouh utmerker seg med sin tekniske ekspertise og enestående arbeidsmoral. Han bidrar til et positivt arbeidsmiljø og setter alltid kundenes behov først. Nouh er en verdifull del av vårt team, og jeg anbefaler på det sterkeste at dere vurderer hans nominasjon for denne ærefulle tittelen.

Nominasjon av Fatima Salmi

26. april 2023

En meget hyggelig og smilende elektriker. Fleksibel i forhold til tid, dyktig og grundig kar. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Jørgen Ingebrigtsen

26. april 2023

Nouh er absolutt den hyggeligste elektrikeren jeg har jobbet med! Kanskje også den dyktigste. Bransjen trenger flere som han, positive håndverkere med stå-på-vilje!

Nominasjon av Mohamed Mesbahi

26. april 2023

Nouh er en utrolig hyggelig, energirik og blid håndverker - denne prisen både fortjener han og kler han. Det er aldri kjedelig på jobb med Nouh tilstede.

Nominasjon av Izair Alim

26. april 2023

Hyggeligste elektrikeren jeg har møtt på, gjør jobben sin og har et smil om munnen hele tiden.

Nominasjon av Adam El Haddaoui

26. april 2023

Alltid godt humor på jobben og møter alltid opp med et smil og latter. Kan veldig mye både praksis og faglig og har ingen problem å lære det bort til andre. Slik at de både forstår hva de driver med og kanskje blir enda flinkere. Han er flink i jobben sin og setter kundeservice veldig høyt.

Nominasjon av Saqib Ahmad

26. april 2023

Daglig leder: som daglig leder for Proff Elektriker AS, er det en stor glede å nominere vår dyktige medarbeider Nouh, også kjent som @Nouahbyggeropp på Instagram, til Norges Hyggeligste Håndverker 2023. Nouh imponerer med sin tekniske dyktighet og serviceinnstilling. Han skaper positive opplevelser for kunder, kolleger og følgere, og er en inspirerende rollemodell for unge håndverkere. Jeg oppfordrer dere sterkt til å vurdere Nouhs nominasjon til denne prestisjetunge tittelen.

Nominasjon av Moosa

26. april 2023

Han er en veldig flink og snill elektriker.

Nominasjon av Razia Bibi

26. april 2023

Nouh er profesjonell, dyktig og plikt oppfyllende elektriker. Mest av alt veldig hyggelig og imøtekommende person. Anbefales videre!

Nominasjon av Faisal Sa

26. april 2023

Nouh er hyggelig, hardtarbeidende, pliktoppfyllende, og dyktig elektrikker. Er på oppdrag hos meg, syns han fortjener denne tittelen.

Nominasjon av Beate Gundelach

26. april 2023

Nouh er den hyggeligste elektrikeren i byen! I tillegg er han en fantastisk flink elektriker jeg kan anbefale på det sterkeste! Han er faglig sterk, ryddig, punktlig og til å stole på. Hvis man har spørsmål i etterkant av oppdraget svarer han alltid pronte, samt kommet gjerne innom selv om oppdraget er utført og avsluttet. Håper han vinner konkurransen fordi han FORTJENER DET.

Nominasjon av Veronika Hashani

26. april 2023

Nouh ble anbefalt til oss av felles bekjent, og her ble jobben vi fikk beskjed om var komplisert, gjort på en fei. Vi trengte en elektriker til vårt eventselskap i lyd og lys! Det settes også pris på god oppfølging og god kundebehandling! Meget dyktig og profesjonell håndverker! Anbefales av oss i Calypso Events.

Nominasjon av Turid Melheim

26. april 2023

Blid, imøtekommende, løsningsorientert og glad.

;