Jakten på Norges Hyggeligste Håndverker er i gang!

Finalistene fra 2022 - Hvem stikker av med seieren i år?
Finalistene fra 2022 - Hvem stikker av med seieren i år?

Norges Hyggeligste Håndverker er en årlig bransjekåring som løfter frem rollemodeller fra håndverksbransjen. I år arrangeres kåringen for syvende gang. Atter en gang er vi på jakt etter de positive historiene som inspirerer og bidrar til yrkesstolthet.

Nordmenn er glad i oppussing, og hver dag inviteres hundrevis av håndverkere inn i de norske hjem. De aller fleste i håndverksbransjen har høy faglig kunnskap, og utfører grundig kvalitetsarbeid.

Selv om håndverksbransjen bugner av solskinnshistorier, er det ofte de negative historiene som får ufortjent mye oppmerksomhet. Dette jobber Norges Hyggeligste Håndverker for å endre! Hvert år løfter vi frem engasjerte og faglig dyktige rollemodeller, med et håp om å gjøre yrkesvalget mer attraktivt – og faktisk få frem historiene som fortjener å bli lest.

Hvorfor skal du nominere din kandidat?

Håndverksbransjen bidrar til samfunnsutviklingen, samtidig som det er en viktig arena for å skape arbeidsplasser. Det er dermed nødvendig å ta vare på alle de flinke håndverkerne vi har i Norge, samtidig som det jobbes aktivt for å motivere de yngre til å velge samme karrierevei.

Norges Hyggeligste Håndverker oppfyller på mange måter et samfunnsansvar, ved å skape stolthet og fellesskap blant håndverkere. På denne måten jobber vi med å løfte frem en samfunnsviktig bransje!

Håndverkeren som kan skryte på seg tittelen av å være Norges Hyggeligste er nøye utvalgt av en jury. I juryen sitter medlemmer som sammen representerer en objektivitet til fagene som deltar i kåringen, og har bred erfaring i bransjen.

I utvelgelsen ser juryen på om håndverkeren oppfyller de bestemte kriteriene. Siden kåringen har som mål å utnevne den hyggeligste håndverkeren, er det mer enn bare de tekniske ferdighetene som vurderes. For å hevde seg i bransjekåringen er det selvfølgelig viktig at kandidaten leverer gode tjenester, men det er like viktig at han eller hun bidrar til å skape hyggelige kundeopplevelser. Folk som setter igjen et godt inntrykk, mener vi at også gjør en strålende jobb!

Til syvende og sist er det kandidaten sitt helhetsinntrykk som er viktig, og som juryen ser på.

Har du en håndverker i tankene som fortjener å bli anerkjent for sitt arbeid? Noen som bør løftes litt ekstra?

Her er tre grunner til hvorfor du bør nominere din kandidat til den hyggeligste bransjekåringen:

  • Du støtter gode rollemodeller i håndverksbransjen
  • Du hjelper med å løfte frem samfunnsviktige yrker
  • Du bidrar til å gjøre en hyggelig håndverker veldig glad

Du kan nominere din kandidat til Norges Hyggeligste Håndverker fra 24. april!

;