Tre grunner til å nominere en håndverker!

5. august stenger vi for nye nominasjoner. Hvis du ennå ikke har nominert noen, har vi tre gode grunner til deg her

Å bli nominert betyr mye!

– Det som er spesielt med å bli nominert er at noen offentlig viser at de setter pris på deg. Det betyr litt ekstra, sier Tommy Øiongen, Norges Hyggeligste Murer 2018.

Samme sier Norges Hyggeligste Lærling 2018, Rannveig Johanne Hugdal:

– Jeg blir litt rørt, det kan jeg ikke legge skjul på. Det betyr veldig mye å bli nominert, spesielt for min motivasjon for å fortsette å være en hyggelig å bli en dyktig fagarbeider.

En nomineret håndverker i bedriften kan være lønnsomt

Kasem Youssef vant Norges Hyggeligste Elektriker 2019, og forteller at det har hatt en sinnsyk effekt for bedriften. Derfor nominerer han en av sine kollegaer, Louis. Du kan se hvordan overraskelsesnominasjonen gikk her!

Du er med på å gi bransjen et løft!

Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker gjentar ofte at det er på tide å hylle håndverkerne. Sammen deler vi de gode historiene, og vi blir bedre kjent med alle menneskene som hver dag er med på å bygge landet.

– Det er klart at en nominasjon til Norges Hyggeligste Håndverker-kåringen vil bli verdsatt, for nå er det mange håndverkere som jobber hardt for å holde hjulene i gang – for kundene sine, for bedriften sin og for Norge. Dette sier Gerd Stiloff Løland, markedssjef i partner og sponsor Dipper.

Hva venter du på? Nominer en hyggelig håndverker nå!