Nå er Norges Hyggeligste Håndverker 2021 i gang!

Kjenner du en håndverker som gjør det lille ekstra? En person som er flink i jobben sin, som har et smittsomt smil, og som skaper god stemning hos både kunder og kollegaer? Det finnes mange morsomme, rørende og gode historier fra håndverksbransjen i Norge, og vi vil gjerne høre dem!

For femte år på rad er vi på jakt etter Norges Hyggeligste Håndverker. Sammen med det norske folk skal vi finne hyggelige og dyktige fagfolk fra hele landet.

Alt du må gjøre, er å fylle ut dette skjemaet, skrive noen setninger om hvorfor dette er en hyggelig håndverker, og sende inn din nominasjon.

Når nominasjonen er godkjent vil det være mulig å stemme på håndverkeren, med én stemme hver dag per kandidat. Stemmer er ikke avgjørende for om din kandidat når opp til topps, men er en av flere faktorer som påvirker hvem som vinner. Til syvende og sist er det en fagjury som avgjør hvem som er Norges Hyggeligste Håndverker 2021.

Så, hvem vinner tittelen i år? Vi gleder oss til å lese alle nominasjonene - og historiene, som kommer inn. 18. september får vi endelig svaret.

Nominer en håndverker i dag, da vel!

Hvis du vil lese mer om hvordan kåringen foregår, kan du trykke deg inn på denne siden.

Partnere & Sponsorer