Disse er Norges hyggeligste håndverkere 2024

Årets vinnere. F.v. rørlegger Marius Johansen, lærling Lisa-Marie Stavnhaugen, maler Tore Hermansen, hovedvinner Fredrick Gundersen, vinner av åpen klasse Vehid Kocani, elektriker Skjalg Birger Ahlstrøm og murer Tony Andre Myrén.
Årets vinnere. F.v. rørlegger Marius Johansen, lærling Lisa-Marie Stavnhaugen, maler Tore Hermansen, hovedvinner Fredrick Gundersen, vinner av åpen klasse Vehid Kocani, elektriker Skjalg Birger Ahlstrøm og murer Tony Andre Myrén.

Lørdag 21.september var det endelig klart for håndverksbransjens store festkveld, da Norges Hyggeligste Håndverker gikk av stabelen på Gamle Logen i Oslo. Med 24 knallsterke nominerte i syv ulike kategorier, var det duket for en spennende finalekåring, og det var en stolt og rørt gjeng som mottok sine priser på scenen lørdag kveld.

Kveldens hovedvinner (som også tok hjem prisen Norges Hyggeligste Tømrer 2024) som nå kan kalle seg Norges Hyggeligste Håndverker 2024, ble tømrer Fredrick Gundersen fra Bergen. – Dette er veldig, veldig stort, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, men jeg lover å være en rollemodell for kommende generasjon, forteller den nybakte vinneren. Du kan bli bedre kjent med ham her.

I tillegg til årets hovedpris, ble det også delt ut pris i kategoriene elektriker, rørlegger, maler, mur og betong, lærling og andre bransjer:

Årets hyggeligste elektriker, Skjalg Birger Ahlstrøm

– Helt fantastisk, jeg blir litt målløs. Det betyr veldig mye. Jeg blir litt rørt da vettu, det betyr enormt mye for meg å stå her i dag, forteller den glade elektrikeren.

Årets hyggeligste rørlegger, Marius Johansen

– Det føles veldig bra, veldig overraskende. Jeg turte ikke håpe på dette. Jeg er bare meg selv og prøver å gjøre folk fornøyde, forteller en rørt vinner.

Årets hyggeligste maler, Tore Hermansen

– Dette var veldig deilig, det føles stort. Jeg hadde et lite håp, men man vet jo aldri. Dette skal feires, så nå er jeg klar for fest, sier den glade vinneren.

Årets hyggeligste murer, Tony Andre Myrén

– Det føles litt uvirkelig. Det var utrolig sterke kandidater og jeg synes egentlig alle fortjente å vinne, så dette føles veldig, veldig stort. Jeg hadde jo et lite håp, men det føles fremdeles uvirkelig å stå her nå med denne prisen, forteller den nybakte vinneren.

Årets hyggeligste lærling, Lisa-Marie Stavnhaugen

– Det føles utrolig bra og betyr veldig mye. Det er liksom et bevis på at det jeg driver med synes og utgjør en forskjell.

Årets hyggeligste i andre bransjer, Vehid Kocani

– Dette er utrolig stort! Jeg er stolt og rørt, det betyr mye. Blikkenslagerfaget har jo vært litt ut de siste årene, så jeg er veldig glad for å kunne fremme faget mitt, forteller en stolt vinner.

Les juryens begrunnelser her.

;