Andreas Irslinger

Andreas Irslinger

Nominert den 25. mai 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

IRSLINGER AS

evje og hornnes, agder

169.
plass totalt
300
stemmer
7
nominasjoner

Nominasjon av Junn-Astrid Nilsen Irslinger

25. mai 2020

Andreas er en fantastisk tømrer. Han er hyggelig og service innstilt. Han er flink til å hjelpe kunder til å finne den beste løsningen for dem. Blir også ringt igjen om han kan gjøre flere jobber. Han har alltid et glimt i øyet og et smil på lur. Å han gjør det lille ekstra som ofte ikke forventes.

Nominasjon av Annika Irslinger

25. mai 2020

Andreas står alltid på og jobber hardt, har mange baller i luften og er veldig kreativ og dyktig i alt han gjør.

Nominasjon av Marie Abusdal

25. mai 2020

Andreas er utrolig dyktig, vennlig og serviceinnstilt. Rydder alltid opp etter seg, holder avtaler og er til å stole på!

Nominasjon av Ingrid Tveit

25. mai 2020

Ikke bare en vanlig tømrer, han er super kreativ og lager ting på egenhånd også. En mann som står på hele tiden, både hjemme og på jobb. Pliktoppfyllende, utrolig snill og hjelpsom. Skikkelig supermann !

Nominasjon av Jan Erik Aadal

25. mai 2020

Fantastisk hyggelig, leverer på avtalt tid og pris, rask levering, utrolig flott arbeid.

Nominasjon av Dan-Signor Larsen

25. mai 2020

Står på hele tiden, både på jobb og privat, har alltid prosjekter på gang. Stiller alltid opp når noen trenger hjelp. Og sier aldri nei. En utrolig dyktig mann i sitt fag!

Nominasjon av Alden Irslinger

25. mai 2020

Nominerer Andreas fordi han er en fantastisk person, men også en sabla dyktig snekker. I tillegg har han en gründersjel som aldri gir opp. Kreative idèer kommer på løpende bånd. Andreas leverer topp kvalitet på så utrolig mange områder - han er en multikunstner. At han på toppen er familiemann gjør han til en av de mest hardarbeidende personen jeg kjenner.

;