Adam El Boumlali

Adam El Boumlali

Nominert den 24. april 2024

Kategori: Elektriker

Eiklid og ekdahl elektro

oslo kommune, oslo

1.
plass totalt
1379
stemmer
63
nominasjoner

Videohilsen til Adam El Boumlali fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Adel Touhami

24. april 2024

Alltid blid, hardtarbeidende og en kan stole på at han gjøre jobben sin! Tidsnok hele tiden og viser alltid positiv holdning.

Nominasjon av Abdihafid

24. april 2024

Veldig blid, møter alltid opp med et smil og utfører strålende arbeid.

Nominasjon av Kasku Secici

24. april 2024

Hyggelig og hjelpsom elektriker. Viser virkelig kvalitet i sitt arbeid og møter opp i godt humør.

Nominasjon av Ali Taheri

24. april 2024

Veldig blid person, møter alltid opp med et smil og er generelt ganske imøtekommende. Man merker fort at han er både samarbeidsvillig og engasjerende. Men fremfor alt er Adam konsis med sitt flotte arbeid, og det er dette som skiller han ut fra resten.

Nominasjon av Ilyas Wahab

24. april 2024

Veldig hyggelig og imøtekommende elektriker, gjør en fin jobb. Alltid presis og veldig dyktig med arbeidet, dette er en elektriker jeg alltid kan stole på som en person og profesjonelt

Nominasjon av Yassin Elatiaoui

24. april 2024

Jeg vil gjerne nominere Adam til tittelen Norges hyggeligste håndverker på grunn av hans utrolige dedikasjon og vennlighet. Som håndverker har han ikke bare imponert meg med sitt faglige håndverk, men også med sin evne til å skape en positiv og hyggelig opplevelse for alle han jobber med. Adam er alltid imøtekommende, lyttende og går den ekstra milen for å sikre at kundene er fornøyde. Hans gode humør og smittende entusiasme gjør at samarbeidet med ham alltid er en glede. Han er ikke bare en dyktig håndverker, men også en fantastisk person som virkelig fortjener denne anerkjennelsen

Nominasjon av Aryan Malekian

24. april 2024

Nominerer denne fyren fordi han ER den hyggeligste håndverkeren: Alltid smilende og blid til alle han møter på. Det være seg leverandør, kunde, forbipasserende eller kollegaer. Kjempeflott fyr som fortjener å vinne.

Nominasjon av Abdelkader koubaa

24. april 2024

Blid og veldig hyggelig!

Nominasjon av Ozzy Camion

25. april 2024

Adam er en blid fyr som virkelig gir sitt beste for kunden. Alltid gode ideer og flott arbeid. Adam er alltid presis og får gjort avtalt jobb til avtalt tid. Anbefaler alle Adam om dere trenger en elektriker som virkelig legger sjela i arbeidet.

Nominasjon av Reibark

25. april 2024

Gjør en utrolig god jobb. Står for sine ord.

Nominasjon av Rayan

25. april 2024

Adam er noe av det beste jeg har vært bort i en elektriker. Han var alltid veldig blid, og veldig arbeidsdyktig. Han tok seg tid til mine ønsker, og utførte en strålende arbeid. Et smittsomt smil som lager god stemning!

Nominasjon av Mikail Tektas

25. april 2024

Adam er helt fantastisk, alt fra jobben han gjør til hvordan han er som et menneske! Hvor nøye kan man være i de små og minste detaljene? Perfeksjonist ville jeg sagt om Adam. Hardtarbeidende, målrettet og en god latter på lur. Han er både morsom og flink i det han gjør. Adam har tatt store steg siste årene og om det er en jeg må ringe til, så blir det han. Helt fornøyd med arbeidet hans og alltid fornøyd med å ha en så hyggelig arbeider som Adam. Han har så mange gode kvaliteter, men det jeg liker best med han er hvordan han kombinerer både seriøsitet og latter på jobb. Det er en veldig vanskelig balanse å holde, men måten han mestrer dette på er helt unikt. Derfor nominerer jeg Adam som årets HYGGELIGSTE!

Nominasjon av Hajar El barkani

25. april 2024

Ønsker å nominere Norges desidert snilleste og dyktigste elektriker! Han viser stor kunnskap og har alltid et smil når han møter kundene sine. Jeg har selv brukt Adam på mange prosjekter og her er det bare kvalitet og service fra start til slutt! Jeg snakker ikke bare på min egen vegne men for alle bekjente jeg har anbefalt han til. Dette er uten tvil Norges tryggeste, hyggeligste og snilleste håndverker!

Nominasjon av Minush

25. april 2024

Møter alltid opp med et smil på jobb, og utfører en strålende jobb. Adam er en veldig flink håndverker som vil kunden sin det aller beste.

Nominasjon av Fahad hussain

25. april 2024

Han er en krevende og hard arbeidene person som putter masse krav på seg selv og motiver mange på jobb utenfor jobben flink menneske har masse talent

Nominasjon av Jonas Essaati

25. april 2024

Adam utmerker seg som den hyggeligste håndverkeren på grunn av deres varme og imøtekommende holdning. Ikke bare er han dyktige i sitt fag, men han skaper også en positiv og trygg atmosfære for kundene sine. Adam sin genuine interesse for å hjelpe andre og deres evne til å lytte og kommunisere effektivt gjør adam til en glede å jobbe med.

Nominasjon av Najma

25. april 2024

Adam møter alle med et smil, han er en hyggelig person som gjør alt for nærmiljøet sitt. Vi har sett han vokse opp til å bli den personen han er idag, en positiv person. Det er en ære å kunne skrive en nominasjonstekst om Adam.

Nominasjon av Amin

25. april 2024

Jeg håper du har en fantastisk dag. Jeg ville bare si at du er en utrolig snill person, og jeg er takknemlig for å ha deg som venn. Du sprer alltid glede og positivitet, og det gjør verden til et bedre sted. Takk for at du er den du er!

Nominasjon av Ares Abdulmanssor

25. april 2024

Jeg blir alltid møtt med et åpnet og godt humør av han. Søt ung fyr, hadde ikke gjort en flue fortred.

Nominasjon av Temoor Zamir

25. april 2024

Fantastisk utføring av arbeid. Meget fornøyd!

Nominasjon av Ismail Amor

25. april 2024

Flink og service innstilt.

Nominasjon av Ayoub Zannachi

25. april 2024

HEIA ALLE MAROKKANERE. Du ser på smilet hans at han er en ekte kjernekar, kom igjen a! Hele byen veit at Adam fortjener denne!

Nominasjon av Ilias hachroun

25. april 2024

Jeg nominerer Adam som Norges hyggeligste håndverker, Adam er montøren som alltid kommer inn til prosjektet blid og alltid med et stort smil, som smitter over og skaper et godt miljø på arbeidsplassen, ikke bare er han blid men også svært dyktig, jeg har selv personlig jobbet med han på en del krevende prosjekter som han har løst og tatt full kontroll over, og lært veldig mye av å jobbe med han. Med tanke på hva jeg og mange andre som har jobbet med han, så mener jeg at Adam er Norges hyggeligste håndverker. Har fått mye utbytte av å jobbe med han når det kommer til faget

Nominasjon av Amar

25. april 2024

Punktlig og pålitelig elektriker som alltid kommer med ett stort smil på jobb. Denne kjernekaren er dyktig i sitt yrke og gjør alltid et godt arbeid.

Nominasjon av Kebba Lamin

26. april 2024

Nei han dukker alltid opp med et smil og er veldig effektiv. Dialogen er ganske fin og han tilpasser seg kundes tid og arbeidsforhold slik at arbeider blir gjort på en smooth måte

Nominasjon av Moni fejzulai

26. april 2024

Veldig god kundeservice og kjempehyggelig.

Nominasjon av Sally

26. april 2024

Jeg nominerer Adam fordi han ALLTID er blid og i godt humør! Garantert Norges hyggeligste håndverker. I tillegg er han definisjonen på å være en perfeksjonist i arbeidet han gjør samtidig som han er svært effektiv. Mer kan man ikke ønske seg. Herlig ung mann!!

Nominasjon av Omnia

26. april 2024

Han er veldig hyggelig, hjelpsom og kommer alltid med et smil. Dekker behovene mine og er alltid tilgjengelig når jeg trenger hjelp

Nominasjon av Michelle

26. april 2024

Han er den hyggeligste elektrikeren jeg noen gang har hatt over, og gjorde en super jobb!

Nominasjon av Razane Sbai rais

26. april 2024

Hyggelig fyr, alltid hjelpsom når jeg trenger det. Kommer med ett smil hele tiden

Nominasjon av Renna Ghairat

26. april 2024

Han er kjempe dyktig, kommer alltid med et smil og bra service

;