Christina Lie

Christina Lie

Nominert den 25. april 2024

Kategori: Lærling

B&O Forberg Comfort Råholt

eidsvoll, viken

35.
plass totalt
233
stemmer
9
nominasjoner

Videohilsen til Christina Lie fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Lisa Stavnhuagen

25. april 2024

Jeg vil gjerne nominere min beste rørlegger kollega og venninne Christina Lie! Hun er et fantastisk menneske som har gått gjennom noen av livets harde kamper og kommet ut på andre siden som en skikkelig power woman! Hun deler av livet sitt i håndverkeryrket med ADHD, og skaper et utrolig fint bilde av hvordan det arbeidslivet hun nå er i har gitt henne mestringsfølelse, stolthet og en plass der man hører hjemme. Hun har en fantastisk energi og personlighet som smitter veldig over på andre, å du kan ikke annet en å bli glad i. Å det gjør hun bare ved å være seg selv!

Nominasjon av Patrick Ekvang

25. april 2024

Alltid blid og hyggelig og en god representant, ikke bare for rørleggerfaget, også for jenter generelt i yrkesfagene. Bruker sin posisjon i sosiale medier til å avskrive negative myter om faget og hjelper skoler gjennom sin stilling som ambassadør

Nominasjon av Petros Vitos

26. april 2024

She's really a woman that works like a man plumber!

Nominasjon av Ida Meldgaard

26. april 2024

Christina er en av dem jeg ser på som har overtatt ambassadør-staffetpinnen innen rørleggerfaget etter meg. Hun startet på eget initiativ, og er nå en av de aktive jentene her i Norge, som er rørlegger på sosiale medier. ikke bare nok med det, men i tillegg belyser hun hvordan det er å ha ADHD, noe jeg tror er viktig for å belyse for andre i samme situasjon at det faktisk er mulig. Hun er og aktiv innne BliRørlegger, og bruker mye av fritiden sin på det. Det er ikke nok for Christina å bare være ambassadør, men i tillegg er hun en skikkelig humørspreder og det lyser glede av denne jenta når du møter på henne. Heia Christina!

Nominasjon av Petros Vitos

26. april 2024

Awesome woman plumber

Nominasjon av Trons keiserud

26. april 2024

Topp kvalitet hele veien

Nominasjon av Lars Espelid

26. april 2024

Jeg vil gjerne nominere Christina Lie fra Comfort Råholt som Norges hyggeligste håndverker. Som rørleggerlærling bryter Christina barrierer og baner vei for en ny generasjon kvinnelige rørleggere. Det er en inspirasjon å få samarbeide med henne, da hun sprer glede og positivitet uansett hva hun gjør. Hun er alltid blid, energisk og full av entusiasme, og hennes positive holdning smitter over på alle rundt henne. Alt hun gjør bærer et lekent og humoristisk preg. Det er umulig å ikke bli glad når man er i nærheten av henne. Og til tross for sin egen prestasjonsangst i store forsamlinger, går hun ut av sin komfortsone for å inspirere og motivere unge og voksne til å utforske rørleggerfaget. Hennes engasjement har garantert ført til at flere har valgt å bli lærlinger innen rørleggerfaget. Hun har en utrolig dedikasjon til det faglige og jobber kontinuerlig med å utvikle seg selv. Hun elsker både faget, bransjen og kollegene sine, og hennes lidenskap og engasjement er smitter over!

Nominasjon av Åse Sivertsen

29. april 2024

Stolt av deg jenta mi, som turte å ta steget for å bli rørlegger. Du er en stor inspirasjon for mange der ute, å har et stort hjerte for å hjelpe andre.

;