Jonas Eikås

Jonas Eikås

Nominert den 1. mai 2024

Kategori: Snekker

AAMODT BYGG AS

kristiansand, agder

57.
plass totalt
180
stemmer
5
nominasjoner

Videohilsen til Jonas Eikås fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Sander Lieng

1. mai 2024

Uten tvil norges hyggeligste håndverker! Presis, kreativ, løsningsorientert, faglig dyktig og alltid positiv. Jonas engasjerer seg og stiller opp for familie, venner og frivilligheten uansett når, og gjør alltid det lille ekstra!

Nominasjon av Lise Eikås

2. mai 2024

Alltid smilende, positiv og et ordentlig JA-menneske. Er skikkelig god på å finne gode løsninger, er kreativ, nøyaktig og pliktoppfyllende i arbeidet sitt. Han gir alltid fra seg et perfekt arbeid, og liker godt en utfordring. Han setter seg store mål, som han alltid gjennomfører. Det aller beste med Jonas er hvordan han alltid stiller opp for familie, venner og andre som måtte trenge det ❤️Han tar seg alltid tid, uansett hvor mye han har å gjøre. På privaten bruker han også mye tid som styreleder i Søgne danseklubb, og er klubbens rekvisittansvarlig. Han gjør virkelig alltid det lille ekstra for at alt blir helt perfekt. Der de fleste ville sagt «mer enn godt nok», har Jonas alltid ekstra å gi, som virkelig gjør sluttresultatet perfekt!

Nominasjon av Marthe Knutsen

2. mai 2024

Jonas er positiv, løsningsorientert og har et vilt stort pågangsmot. Stiller alltid opp for de rundt seg uansett hvor mange prosjekter han har på gang.

Nominasjon av Mia B. Halvorsen

2. mai 2024

Pålitelig, hardtarbeidende og alltid blid!

Nominasjon av Pia Kristine Lieng

2. mai 2024

Den desidert hyggeligste håndverkeren! Takk for all jobben du legger ned i Søgne Danseklubb som rekvisittansvarlig til små og store arrangementer. Jobben du gjør for frivilligheten er helt enorm. Alltid positiv og ser alltid løsninger! ♥️

;