Oda Kristine Gulbrandsøy

Oda Kristine Gulbrandsøy

Nominert den 24. april 2024

Kategori: Lærling

Vb Rørservice Innlandet

ringsaker, innlandet

33.
plass totalt
238
stemmer
5
nominasjoner

Videohilsen til Oda Kristine Gulbrandsøy fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Per Martin Tangen

24. april 2024

Oda ble mamma som 16 åring. Så da måtte hun skifte fokus på fremtiden. Kom derfor litt sent igang med utdannelse. Men et yrke ville hun ha. Og det skulle bli rørlegger. Hun ble allerede som skoleelev valgt ut av dette firmaet og tIlbudt lærlingplass. Hun er veldig lærevillig og dyktig i sitt fag. Samtidig har hun ett godt humør, og alltid ett smil på lur.

Nominasjon av Even olsen

26. april 2024

Hyggelig, arbeidsom og dyktig til lærling å være

Nominasjon av Thomas Øien

26. april 2024

Oda er en av de blidere og mest positive du møter i hverdagen, noe jeg har fått erfare utrolig mange ganger. Oda er en person som har valgt en sånn type jobb, at når hun har dratt hjem for dagen. Så har hun gjort det lille ekstra, som man "krever" av dagens håndverker. Hun rydder, hun er hyggelig og sist men ikke minst hun er helt rå. Stem på Oda

Nominasjon av Anne May Berg

26. april 2024

Oda er den mest arbeidsomme, ærligste, blideste, hyggeligste, dyktigste jeg kjenner All ære til en ung kvinne med ansvaret for et lite barn i veldig ung alder Simply the best!

Nominasjon av Jørgen Berg

26. april 2024

Oda er en herlig rørlegger lærling! Hu har et utrolig stor pågangsmot og en vilje til å lære, og det er alltid et smil å se på hu. Stem på Oda for hu fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

;