Camilla Cox Barfot

Jobber i Kråkerøy Rør
kråkerøy, fredrikstad, østfold
Har 4858 stemmer (10. plass totalt)
1700 stemmer som finalist
Nominasjon av Eunike Hoksrød

Denne blide rørleggeren fortjener å bli satt ekstra pris på! Hun elsker jobben sin og kundene sine. Å få denne dama på døra når man sliter med røra, overrasker hun med sin kunnskap og styrke! Maken til kvinnfolk må man leite lenge etter.

Nominasjon av Eunike Hoksrød

Denne blide rørleggeren fortjener å bli satt ekstra pris på! Hun elsker jobben sin og kundene sine. Å få denne dama på døra når man sliter med røra, overrasker hun med sin kunnskap og styrke! Maken til kvinnfolk må man leite lenge etter.

Finalist Camilla Cox Barfot: – Det er helt forbanna magisk

Det eneste som har stoppet rørleggeren Camilla Cox Barfot fra å gjøre jobbe var en knekt pekefinger som sprakk i to. Da klarte hun nemlig ikke å skru med tangen.

– Jeg fikk en gang frostskader i åtte av ti fingre fordi jeg ville fullføre en jobb. Året etter fikk jeg brudd i høyre skulderblad, men ville ikke ta fri fra jobb. Jeg får så dårlig samvittighet om jeg ikke drar på jobb, forteller Cox Barfot.

En gang måtte hun likevel se seg slått av en skade.

– En gang knakk jeg høyre pekefinger, slik at den sprakk i to, da måtte jeg faktisk gi meg etter to dager. For da klarte jeg ikke å skru med tangen, sier hun.

Ikke “bare” en håndverker

Rørleggeren mener konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker er viktig for å løfte frem håndverkernes posisjon i samfunnet.

– Det er jo ikke til å stikke under en stol at håndverkere i manges øyne “bare er håndverkere.” Klasseskillet blir bare større. Men hva skulle samfunnet gjort uten oss? Leger redder liv, men hva hadde de gjort om de ikke kunne vaske seg på hendene, spør Cox Barfot.

Cox Barfot synes det er ekstra stas at hun, som kvinnelig rørlegger har kommet seg til finalen.

– Jeg synes det er forbanna magisk. At jeg er jente og at jeg har klart å komme så langt, det synes jeg er helt utrolig, sier Cox Barfot.

Her kan du stemme på Camilla Cox Barfot

Rørlegger Camilla Cox Barfot kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2019!

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Engasjementet har vært enormt, og juryen fikk en svært vanskelig jobb med å peke ut den aller hyggeligste blant 21 finalister.

– Camilla kjennetegnes av et høyt kvalitetsnivå, en entusiasme og en stå-på-vilje som er helt sjelden. Hun er også svært pålitelig, rask og engasjert i arbeidet og kundene sine, noe som tilsammen gjør henne til en verdig vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Personlig er jeg imponert over hvor mye skryt Camilla får av kundene sine, sier jurymedlem Christel Borge, administrerende direktør i Dipper

– Hun har et sterkt engasjement for å løfte håndverks- og yrkesfagene, og hun er opptatt av å synliggjøre verdien, stoltheten og kunnskapen som finnes i et fagbrev. Dette er vi helt sikre på at hun kommer til å fortsette med også videre i yrkeslivet, sier jurymedlem og administrerende direktør Håvard Bungum i Mittanbud.

Les intervju og se video av Camilla her.

Norges Hyggeligste Elektriker 2019 er Kasem Youssef. Han treffer du her.

Norges Hyggeligste Snekker/Tømrer 2019 er Emil Andre Gudøy Pettersen. Han treffer du her.

Norges Hyggeligste Murer 2019 er Therese E. Anderson. Hun treffer du her.

Norges Hyggeligste Maler 2019 er Jan Egil Andreassen. Han treffer du her.

Norges Hyggeligste Lærling 2019 er Didrik Haltvik. Han treffer du her.

Norges Hyggeligste i åpen klasse 2019 er Linn Jeanett Alexandersen. Hun treffer du her.

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 64 andre personer

Nominasjon av Anders Kanten

Camilla går la grunnlaget over det som er forventet som fagarbeider. Hun bruker fritiden sin på å ringe og sende meldinger til kunder for å kunne levere den beste servicen hun kan. Faglig er hun meget dyktig og hevder seg i et mannsdominert yrke.

Nominasjon av Trine Helen Tøvik

Camilla er håndverkeren som går en ekstra mil for kundene sine. Hun leverer det som er blitt lovet, og er alltid smilende og imøtekommende. Hun er en rørlegger som er stolt av yrket sitt!

Nominasjon av Atle Riksfjord

Camilla er ei kul dame i en kul bransje og fortjener derfor en oppmerksomhet.

Nominasjon av Anne Jørgensen

Camilla er en utrolig pliktoppfyllende, ærekjær, pålitelig, flink og blid rørlegger. Gir alt for kunden og er ikke fornøyd før kunden er fornøyd. Hun fortjener virkelig å bli satt pris på.

Nominasjon av Hans Olav Sørensen

Camilla er engasjert, setter kunden i fokus og strekker seg for å levere kvalitet. Hun er ikke fornøyd med nest best og hun leverer alltid!

Nominasjon av Terje Bjørndahl

Camilla er en utrolig dyktig håndverker, med stor yrkesstolthet. Ikke bare dyktig, men også en utrolig trivelig person med en smittende latter.

Nominasjon av Janne Lill Walstad

Trivelig og hyggelig rørlegger som gjør en fantastisk jobb!

Nominasjon av Vidar Helseth

Camilla er så beinhardt innstilt på å levere profesjonelt arbeid for enhver pris, at da jeg så Hu hadde fått frostskader på fingra i vinter fordi Hu ikke stopper hvis Hu har lova en jobb gjort, så tenkte jeg "dæven for en soldat! snakk om leveringsdyktig håndverker!!" Hu tar ingen snarveier, legger stolthet i jobben sin - og er et råskinn av ei dame. Her burde alle kjenne sin stemmeplikt!

Nominasjon av Silje Langlo Ørdal

Camilla er en håndverker som digger kundene sine. Alltid blid og har du en hund eller en katt hjemme når hun kommer blir det ekstra stas å få besøk av akkurat denne håndverkeren.

Nominasjon av Marius Forbord

Camilla er den blideste og mest hjelpsomme rørleggeren du kan få på din dør! Hun fortjener det mer enn noen andre!

Nominasjon av Andreas Thomas - Strømsland

Camilla har alltid et smil om munnen, og alltid noe trivelig å si. Står på til jobben er gjort med like godt humør fra start til slutt!

Nominasjon av Trude Jørgensen

Norges beste, blideste, snilleste og mest omsorgsfulle rørlegger.

Nominasjon av Trude Jørgensen

Norges beste, blideste, snilleste og mest omsorgsfulle rørlegger.

Nominasjon av Rune Rønning

Hyggeligste rørleggeren jeg har hatt på besøk!

Nominasjon av Jonny Rønning

Ei utrolig flott og meget arbeidsom jente , nøyaktig og ikke noe tull. Hun gir seg ikke før alt er 200% ok. Ingen over ingen under super flink!

Nominasjon av Hilde Sand Steen

Må være Norges blideste og hyggeligste rørlegger! kan på det sterkeste anbefale henne!

Nominasjon av Pia Helen Jørgensen

Camilla er pliktoppfyllende, flink, høflig og hyggelig. Den som får henne på besøk er heldig.

Nominasjon av Camilla Lindebakk

Hun er rå!

Nominasjon av Tina Marie Kjenner

Camilla er en av de hyggeligste menneskene jeg har møtt. Bare god tvers igjennom. Bryr seg om alle, både mennesker og dyr. Hun fortjener å vinne <3

Nominasjon av Marius Grønnås

Rå og morsom dame som veit hva hun driver med! Profesjonell og leverer supert arbeid!

Nominasjon av Anette Westgaard

Camilla er hardtarbeidende og gir seg aldri før kundene er fornøyd! Blid og imøtekommende uansett, en fryd å ha innom! Anbefales!

Nominasjon av Jørgen Sporsheim

Trivelig, entusiastisk og effektiv. Gjorde en fantastisk jobb hos meg på rekordtid. Mitt definitive førstevalg ved senere anledninger!

Nominasjon av Nico Wiik

Helt rå leveranse fra C-train på alle hold!

Nominasjon av Rita Jensen

Trenger du rørlegger prøv denne sporty dama, maken til rørlegger finnes ikke! Hun leverer kvalitet og gir det lille ekstra slik at kundene blir fornøyd. Men faglig dyktighet er bare en del av denne dama gir. I tillegg har hun en personlighet som gjør at du kjenner denne rørleggeren vil jeg ha igjen. Hyggelig, positiv, snill, kreativ, tøff, herlig humor som gjør en i godt humør.

Nominasjon av Roy Freddy olsen

Jeg nominerer Camilla til norges hyggeligste rørlegger. Både etter å ha vært hennes kollega en liten periode, og nå som hennes grossist selger vil jeg med hånden på hjertet si dette er ei utrolig god glad jente som sprer rundt seg med masse god energi og godt humør. Tvitvi!☺️

Nominasjon av Mariann Krakstad

Denna jenta he bein i nesa!! Kven treng ein mann når Camilla kan fikse!! You go girl!!

Nominasjon av Andreas brandvoll

Denne dama er det ikke noe rør med. Møter som avtalt og gjør en vanvittig bra jobb, både på fritiden og i arbeidstiden. Tipp topp tommel opp!!

Nominasjon av Mariann Krakstad

Camilla viser at damer fungerer TOPP i mannsdominerte yrker!! Hvem trenger menn når man har så rååå ei dame t å fikse røra!! Ho e suuuper hyggelig, snill, god, tøff og ekstremt dyktig i sitt arbeid!! Heia Camilla- ho fortjener å vinne!!

Nominasjon av Marie Wisur Lofthus

Uten tvil den hyggeligste, kuleste, tøffeste og herligste rørleggeren jeg har møtt!!

Nominasjon av Tobias florentin

Jeg ønsker å nominere Camilla til årets hygligste! Grunnen til det er at camilla har igjennom flere år utøvet eksemplarisk service i faget og stiller altid opp når det trengs. Camilla er en jordnær, avslappet og imøtekommede arbeider og bekjent. Som mange opplever når man møter camilla blir man fylt med positiv energi i hennes nærvær og hun fortjener dette!

Nominasjon av Hilde Grindbakken

Camilla er ei glad, imøtekommende og dyktig jente som tar yrket sitt og kundene på alvor. Gir beste service, alltid med et godt humør. Herlig, ærlig og kunnskapsrik... fortjener all heder hun kan få.

Nominasjon av Rita Dahl

Norges beste, blideste, snilleste og mest omsorgsfulle rørlegger.

Nominasjon av Ådne Stene

Camilla er en hyggelig og flink rørlegger. Humor og fagkunnskap er sentralt! Heia Camilla!

Nominasjon av Anne Karin Myhre

Stem på Camilla, en dyktig og hyggelig håndverker.

Nominasjon av Hans Andreas Platou Bøhmer

10/10 tilfredsstille hver gang. Makan til ståpåvilje og gledesspreder skal du lete legne etter!

Nominasjon av Terje Østbø

Bli, hyggelig og hjelpsom rørlegger. Faglig veldig flink.

Nominasjon av Snorre Walther

God service og veldig hyggelig dame!!

Nominasjon av Christian Lockert foss

Fantastisk håndverker og kjempe trivelig.

Nominasjon av Knut Eivind Birkeland

Pliktoppfyllende og en gledesspreder uten like.

Nominasjon av runeskien

Trenger ingen beskrivelse annet enn at hun er best.

Nominasjon av Annette Jørgensen

Hun er bedre enn de fleste og jeg har prøvd det aller meste!! Undertegnede synes det endelig er verdt pengene å få rørlegger «på besøk». Hun utfører arbeidet til det perfekte samtidig som hun er rask på labben. Men ikke nok med det! Alle dyrene i huset fikk den beste av oppmerksomhet fra denne dyktige rørleggeren. All tillit til denne dyktige frøkenen!

Nominasjon av Mette Hansen

Camilla er alltid blid og i imøtekommende person. 100% tro mot det hun tror på og går fult ut i det hun foretar seg... stå på Camilla!!!

Nominasjon av Helen evensen

Super sprudlende dame med god humor ☺️

Nominasjon av Morten Daffinrud

Dyktig rørlegger som fikset problemet enkelt og greit. Blid, trivelig og dyktig.

Nominasjon av Kaja Skyberg

Hun er tvers igjennom dyktig og rå.

Nominasjon av Lars Hox

Faglig sterk. Og en person jeg stoler 100% på, gir henne gjerne nøkkel til leilighet og vet at jobben blir utført.

Nominasjon av Fredrik Gulliksen

Camilla utførte en jobb med å bytte kjøkkenkran med knukket finger og underskrev timer for å utføre arbeidet.

Nominasjon av Lotte Sandmark

Råaste rørlægger noen sinne!

Nominasjon av Morten Øien

Beste rørleggersprekk du kan finne og går får å være en knallgod rørlegger og kollega.

Nominasjon av Karin Helene Halsør

Camilla er en fantastisk snill og koselig dame. Hun bryr seg veldig om de svake i samfunnet særlig dyr som lider.

Nominasjon av karianne hox

Utrolig dyktig i jobben og veldig hyggelig å ha i hus.

Nominasjon av Lotte Sandmark

Råeste. Rørleggeren. Ever.

Nominasjon av Lotte Sandmark

Råeste rørleggeren noensinne!

Nominasjon av Line Elvøy

Hun er snill og grei

Nominasjon av Kjell Hansen

Hyggelig

Nominasjon av Catja Camilla Løvlind

flink,blid hjelpsom og løsningsorientert ???? beste rørleggeren ????

Nominasjon av Dale store gåtd

Helt suveren!

Nominasjon av Nalah Birkeland

Nominert da vi trenger flere håndverkere som Camilla.

Nominasjon av Therese Monge

Blid og hyggelig jente med gode verdier ????

Nominasjon av Andreas Bjørnebye

Camilla er en ståpåperson som det er en glede å ha innom - anbefaler henne på der varmeste????

Nominasjon av Trond Birkeland

Nominerer Camilla fordi vi trenger flere håndverkere som hun

Nominasjon av Halsgate borettslag

En av de fineste menneskene som fortjener å bli satt pris på og anerkjent for jobben hun gjør og for at hun alltid er blid og grei. Vet hvem vi skal ringe når borettslaget trenger rørlegger!

Nominasjon av Svein Kristoffersen

Blid og hyggelig,flott jobb.

Nominasjon av Thomas Gulbrandsen

Flott jente og en god medarbeider jeg kan stole på. Fortsett sånn ????????